Räämas sadamast unikaalseks elupaigaks!

Haven Kakumäe

Räämas sadamast unikaalseks elupaigaks!

Eestis ei ole just palju piirkondi, mille lugu kirjutatakse lühikese ajaga ümber ja mille väärtus elupaigana, spordi- ja ajaveetmiskohana suureneb kordades.  Heaks näiteks on Haven Kakumäe, mida võib võrrelda Saksamaal Hamburgis uue linnaosa – HafenCity rajamisega Elbe jõe tühjana seisnud kaldaalale kõikide sinna juurde kuuluvate piiritute võimalustega linlastele, äridele, turistidele.

Kui Kakumäe linnaosa on tänu rohelusele ja mere lähedusele alati hinnas olnud ning siia on rajatud hulgaliselt eramuid, kolinud peresid ja merehuvilisi, siis piirkonna atraktiivsemaks muutmisele väga palju mõeldud ei ole. Loodus tühja kohta ei salli ja ka meremehehingega investorid mitte! 2014.a. sündis idee – rajada Kakumäele terviklik merekompleks kaasaegse jahisadama, purjespordikeskuse ja erinevate vabaajaveetmisvõimalustega. Selleks, et olla oma teenuse kasutajatele veelgi lähemal, sooviti pakkuda merehingega inimestele ka elukohta kompleksi lähedal.

Kakumäe Residents – kui väärtustad kvaliteeti kõiges!

Loodusega kooskõlas elu mere ääres võib kõlada luksusena, aga kui hindad, et oma lemmikharrastustega saad tegeleda siis, kui pähe tuleb, sest jaht on kodust vaid kiviviske kaugusel, päikesetervitust võid teha otse mererannas ja romantilised õhtusöögid päikeseloojangul kuuluvad sinu elustandardisse, siis ehk oled pisut merehaige, kellele Kakumäe Residents loodud ongi!

2017.a. alustati kolme 55-korteriga maja ning sinna juurde kuuluva hubase aia ja maa-aluse parkla ehitamist, kus võeti samuti arvesse ümbritsevat looduskeskkonda ning madalasustust. Arhitektuuri loomisel olid abiks Eesti-Hollandi arhitektid. Siseviimistlus on hoolega läbimõeldud – ruumikad magamistoad, saunad, kvaliteetne Itaalia mööbel, sisseehitatud panipaigad ja looduslikud materjalid on vaid vähene, mis üleslugemist väärib. Kirsiks tordil on nutikodulahendused, millega igapäevaelu mugavamaks ja kergemaks muuta.

Vaba aeg sisustatud

Inimestele, kes armastavad vaikust ja rahu, piisab vaid toast õue astuda, kus promenaadil jalutades või mõnusalt pingil istudes mere loksumist nautida. Sportlashinged saavad pargis joosta, jalgrattaga sõita või jahiga merele purjetada. Laste kasvatamine merekaruks ei ole siin suur kunst, tulevikus on plaan rajada neile purjetamiskool ja avastuskeskus.

Purjeregatid, erinevad kontserdid ja kultuurisündmused kuuluvad samuti Haven Kakumäe vabaajaprogrammi juurde. Nii ühendab see kakumäelasi, aga ka pealinlasi ja turiste, kellel siiani just ülemäära palju võimalusi kvaliteetseks mere nautimiseks ei olnud.

Kui oled tõeline mere hing ja unistad elust harmoonias loodusega Kakumäe residentsis, siis võta meiega ühendust!