5 põhjust, miks valitakse oma koduks palkmaja

Kuigi igaühel on oma eelistused ja arusaamad, milline peab tema kodumaja olema, saab siiski tuua välja levinumad põhjused, miks valitakse oma koduks just palkmaja?

 

1. Palkmaja sobitub kõige paremini looduslikku keskkonda.

Linnalähedased metsatukad, üksikud talukohad sügavas metsalaanes või mäekünkal, privaatsed krundid mere või järve kaldal – igal pool, kus on olemas mõnus looduslik keskkond, sobib palkmaja sinna kui valatult.

2. Palkmajas on tervislik looduslähedane elukeskkond.

Palkmaja massiivsed puitseinad suudavad ümbritsevast keskkonnast niiskust siduda ja seda välja anda ning seeläbi ruumide õhuniiskust pidevalt reguleerida ja ühtlustada. Palkmajas on hea mikrokliima, mis lubab elada kõige looduslähedasemas elukeskkonnas, mis võimalik.

3. Palkmaja naturaalsed puitpinnad on tõeliselt ilusad ja rahustavad.

Palkmaja puitseinad mõjuvad rahustavalt, loovad koduse sooja õhkkonna ja pakuvad ühte parimat võimalust tunda ennast oma kodus tõeliselt hubaselt. Palkseina omanäoline ja kordumatu ilu toob palkmaja elanike iga päev hea meeleolu.

4. Palkmaja omanäoline ja mitmekesine arhitektuur.

Tänapäevane palkmaja sobitub lisaks maale, ka väga edukalt linnakeskkonda. Palkmajatootjad ja eriti liimpalkmajade tootjad on kaasajastanud oma majade arhitektuuri selliselt, et see sobib hästi ka linnaruumi. Moderne arhitektuur, vajadusel lamekatus ja suured aknapinnad – see kõik on tänapäevase palkmaja puhul võimalik.

5. Palkmaja viib edasi pikaajalisi ehitustraditsioone ning on pikaealine investeering.

Korralikult ehitatud ja hooldatud palkmaja peab edukalt vastu mitu põlvkonda. Pikaajaline puitmajade ehituskogemus annab klientidele kindlustunde ja rahulolu. Tänapäeva palkmajad ei lase unustada vanu ehitustraditsioone ning hoiavad alles sidet meie juurtega.

Tutvu Finnlogi palkmajade valikuga SIIN