Avaraid ja imelisi vaateid nii linnale kui ka merele taskukohase hinnaga – VEGA

VEGA, see on Sinu elu residents, mis sisaldab mitmekesiste lisaväärtustega kortereid taskukohase hinnaga. Nii koduks kui ka investeeringuks suurepäraselt sobivate korterite juurde kuulub unikaalselt lai valik eluks vajalikke lisavõimalusi.

Korterite juurde kuulub ainulaadne ruumide kompleks, kus on peo-ja vabaaja veetmise võimalused, saunaga peoruumid ning laste mängutoad ja mänguväljak. Vaba aja veetmise võimalused jõualal treenimiseks, piljardi mängimiseks, grillalal pere ja sõpradega eriliste hetkede nautimiseks või hoovis pikniku pidamiseks. Hoones on eraldi pesumasinaruum ning hoiuruum jalgratastele ja lapsevankritele. Erilist rõhku on pööratud turvalisusele: kinnistu on piiratud aiaga ja varustatud nii video- kui ka mehitatud valvega. Avaraid ja imelisi vaateid nii linnale kui ka merele saab nautida nii koduaknast, rõdult kui ka katuseterrassidelt.

VEGA asub Mustakivi asumis. Hoone asukohta iseloomustab ühtaegu nii suurepärane infrastruktuur kui ka eraldatus teistest hoonetest. Jalutuskäigu kaugusel on kaubanduskeskused ja spordiklubid, lasteaiad ja koolid, pere- ja tervisekeskused. Lähedal asuvad Prisma kaubanduskeskus, Tondi Jäähall, Tondiraba Tennisekeskus ja mitmed teised tõmbekeskused. Mugav transpordiühendus viib südalinna vaid 15minutiga.

Maja on VALMIS ning müügis on veel viimased hea planeeringuga ja kvaliteetse viimistlusega 1-4 toalised korterid suurusega 34,1-102,8m2

koos ruumikate panipaikade ja turvaliste parkimiskohtadega aiaga piiratud hoovis on sobilikud nii suurtele kui ka väikestele peredele. Korterile on võimalus juurde soetada suurepärase vaatega katuseterrass.

VEGA. Sinu elu residents. Uus tase. Uued võimalused. Tutvu arendusega siin >>

Tule Kinnisvararallil avatud uste päevale juba laupäeval, 10.veebruaril kell 11-15