Domus Kinnisvara avab Narvas Kirde-Eesti esinduse

Domus Kinnisvara avab täna Narvas oma Kirde-Eesti esinduse. Tegemist on Domuse neljanda regionaalse esindusega, mille avamise tulemusena suudab Domus pakkuda kinnisvarateenuseid kõigis Eesti piirkondades. Kirde-Eesti esindus hakkab teenindama kliente eelkõige Ida- ja Lääne-Virumaal. Pakkuma hakatakse kõiki kinnisvaraalaseid teenuseid, sealhulgas nii elukondliku kui ärikinnisvara maaklerteenust ja hindamisteenust.

Esinduses hakkab esialgu tööle 3 staažikat kinnisvaraspetsialisti. „Kuna Kirde-Eesti kinnisvaraturg pakub rohkelt arenguvõimalusi, siis on kavas meeskonda tulevikus suurendada. Meil on kindlasti kavas saavutada arvestatav turuosa nii maaklerteenuse kui hindamise osas ning võita klientide usaldus“ avab uue esinduse juhataja Aivo Peterson ettevõtte tulevikuplaane.

„Kirde-Eesti kinnisvaraturul tehakse üle 14% kõigist Eesti kinnisvaratehingutest, mis annavad üle 5% rahalisest käibest. Näiteks 2010 aastal tehti Ida- ja Lääne-Virumaal tehinguid kokku üle 63 mlj euro eest. Seetõttu olen veendunud, et meie Narva kontoril saavad käed-jalad tööd täis olema“ on Domus Kinnisvara arendusdirektor Ingvar Allekand veendunud.

Domus Kinnisvara on kinnisvara maaklerteenust, hindamist, kinnisvara väärtustamist ja investeerimisprojektide juhtimist pakkuv ettevõte, mis on kasvanud üheks suuremaks kinnisvara vahendusorganisatsooniks Eestis. Ettevõtte esindused on täna avatud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Keilas ja nüüd ka Narvas. Esindajad tegutsevad ka Paides ja Võrus. Enam kui 1300 objekti müügikorraldusega tegeleb 63 töötajat, kellest 15 on kutselised kinnisvaraspetsialistid. Ettevõtte kuulub Eesti Kinnisvarafirmade Liitu.

Allikas:  Raul Reino/Domus Kinnisvara