Domus Kinnisvara avab Saaremaa esinduse

Domus Kinnisvara avab täna Kuressaares uue esinduse, mis hakkab pakkuma kinnisvara täisteenust kogu Saaremaa piirides. Ettevõtte arvult seitsmendas esinduses Eestis hakkab tööle 3 kinnisvaramaaklerit ja hindajat.

Domuse Lääne regiooni juhi Mirje Kallaste sõnul on avatav esindus järjekordne märk ettevõtte kasvust ja usust kinnisvaraturu taastumisse. „Saare maakond on läbi aastate suurte tõmbekeskuste järel silma paistnud ühe suurema tehinguaktiivsusega ja seega Domus Kinnisvara, kui üle-eestilise kinnisvarafirma, jaoks on kohalolek Saaremaal loomulik“ sõnas Mirje Kallaste. Domus Kinnisvara on seni oma klientide vajadused Saaremaal ära katnud läbi Pärnu esinduse, kuid kasvavad tehingumahud ja klientide suuremad nõudmised tähendasid vajadust luua uus esindus ja olla nii klientidele lähemal. „Arvestades samuti Domus Kinnisvara aktiivset tegelemist Soome ja Vene klientide suunal ning omakorda nende huvi atraktiivses asukohas kinnisvarade vastu, siis Saaremaa kinnisvaraturg täidab ära selle tühimiku, mis ettevõttel seni puudu oli“ lisas Domus Kinnisvara Lääne regiooni juht. Ettevõte on seni välismaalastest kliente teenindanud põhiliselt mandril, kuid Saaremaa kinnisvaraturg oma meretaguse asukoha ja eripalgelise loodusega on kindlasti huvipakkuv piirkond nii uut elamiskohta otsivatele välismaalastele, aga ka investoritele. „Tahame anda omapoolse panuse selleks, et Saare maakonna elanike arv kasvaks, saar oleks tuntud mõnusa elukeskkonna poolest ning kuulus kui üks parimaid puhketurismi paiku Eestis“ sõnas Mirje Kallaste.

Domus Kinnisvara on kinnisvara maaklerteenust, hindamist, kinnisvara väärtustamist ja investeerimisprojektide juhtimist pakkuv ettevõte, mis on kasvanud üheks suuremaks kinnisvara vahendusorganisatsooniks Eestis. Ettevõtte esindused on avatud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Viljandis ja Võrus. Domus Kinnisvara kaubamärgi all tegutseb üle 70 kinnisvaramaakleri ja hindaja. Ettevõtte tegemiste kohta saab lisateavet: domus.ee, domus.ee/blogi/, www.facebook.com/domuskinnisvara.

 

Allikas: Domus Kinnisvara