Domus Kinnisvara ja Swedbank jagavad kinnisvara ostjatele kingitusi

Alanud on Domus Kinnisvara ja Swedbanki ühine suve lõpuni kestev kampaania. Selle käigus saavad kõik, kes kasutavad kodu ostuks Swedbanki kodulaenu ja Domus Kinnisvara abi, soodsa hinnapakkumise, head laenutingimused ja kingiks kaasa Euronicsi 500-eurose kinkekaardi.

Eri piirkondade head kinnisvarapakkumised on koondatud veebilehele www.domuskinnisvara.ee/superpakkumised.

Kampaania teeb ainulaadseks just tehnika pakkumine. See tähendab, et kampaania raames kinnisvara ostnud klient saab lisaks 500-eurose kinkekaardi, mille eest endale Euronicsi kauplustest valida elektroonikakaupu, kodutehnikat, telekommunikatsiooni- ja arvutikaupu. Pakkumine kehtib vaid juhul, kui klient ostab korteri või maja Domus Kinnisvara spetsiaalsete kampaaniapakkumiste seast ja kasutab ostu rahastamiseks Swedbanki kodulaenu.

Domus Kinnisvara tegevjuhi Raul Reino sõnul pannakse erilehele välja üksnes need pakkumised, mida võib kinnisvaraturu keskmisi näitajaid arvestades pidada soodsaks. „Koostöös kümnete kinnisvara omanikega üle Eesti valisid professionaalsed kinnisvaramaaklerid välja parimad pärlid, mis lihtsustavad ostjate valikut ja annavad kindlustunde, et ostetaval kaubal on mõistlik hinnatase,“ ütles Raul Reino. Objekte valides jälgiti, et tegemist oleks piirkonna soodsaimate pakkumistega omalaadsete hulgas: et müüja oleks valmis hinda alla laskma või et asukoha, arhitektuuri või muu näitaja poolest ainulaadne vara oleks müügis tavapärase objekti hinnaga.

Swedbanki eralenude osakonnajuhi Ago Samma sõnul on pakkumine klientidele hea võimalus leida omanäoline kodu hea hinnaga ning saada boonuseks abi kodu sisustamisel. Pank omalt poolt vaatab koos kliendiga läbi laenu võtmise võimalused ning teeb hea pakkumise, mis tagab kliendile sobivaima laenukoormuse kogu perioodiks. „Soovime, et meie kliendid oleksid laenutingimustega rahul nii majandustsüklite tõusu- kui ka langusfaasis ning et ka kehvematel aastatel ei muutuks laenukoormus üle jõu käivaks,“ sõnas ta.

Domus Kinnisvara on kinnisvara maaklerteenust, hindamist, kinnisvara väärtustamist ja investeerimisprojektide juhtimist pakkuv ettevõte, mis on kasvanud üheks suuremaks kinnisvara vahendusorganisatsooniks Eestis. Ettevõtte esindused on avatud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Võrus, Viljandis ja Keilas. Enam kui 1500 objekti müügikorraldusega tegeleb üle 60 töötaja, kellest paljud on kutselised kinnisvaraspetsialistid. Ettevõte kuulub Eesti Kinnisvarafirmade Liitu.

Swedbank on Eesti suurim kodulaenu pakkuja, kelle abiga on endale kodu ostnud peaaegu pool Eestis kodulaenu võtnud inimestest. Swedbank pakub laia teenustevalikut ja üht parimat internetipanka Eestis ning on oma laia kontorivõrgu ja arvukate pangaautomaatidega klientidele hästi kättesaadav.

 

Allikas: Domus Kinnisvara