Eesti suurimal kinnisvaramessil tuleb müüki 17 uusarendust

Eesti suurimaks kinnisvaramessiks kasvanud KV.EE Kinnisvararalli toob laupäeval müüki 17 uusarendust Tallinnas ja Harjumaal, mis peegeldavad koduostjate üha nõudlikumat maitset.

Tänavune Kinnisvararalli on arvult juba kuues ning paistab silma hubaste ning innovaatiliste kodude poolest, mis sobivad ka kõige nõudlikumatele peredele.

“Kodu otsivad pered väärtustavad järjest enam avarat ruumi, aga ka roheluse, looduse ning mere lähedust, mida pakuvad näiteks nii Kiikri Residents Kadriorus kui ka Stroomi ranna lähedal asuv Kolde Rannamaja” märkis KV.EE juht Tarvo Teslon.

Kesk-Peetri Kodud
Kesk-Peetri Kodud

Triple Net Capital kinnisvaraarenduse projektijuht Vardo Loks lisas:

“Koduostjaks on noor ja kasvav pere, samas ka küpsemas eluetapis kogenud koduomanik. Uue kodu eelarvet kaalutakse põhjalikult ning tänane koduostja võtab otuse tegemiseks ja erinevate valikute kõrvutamiseks aega. Küll aga tunnetame seda, et Peetri on koduostjate seas eelistatud piirkond ning seal leida oleva vakantse kinnisvara puhul reageeritakse kiiresti. Korteriostjad süvenevad tootesse ning tunnevad varasemast rohkem huvi viimistlusmaterjalide valiku ning koduomaniku igakuiseid kulusid mõjutavate tehniliste lahenduste vastu.”

Kiikri Residentsid Kadriorus
Kiikri Residentsid Kadriorus

Ka Teslon kinnitas: “Parim hinna-kvaliteedi suhe ei tähenda kodu otsivale perele enam madalaimat ruutmeetrihinda, vaid kaasaegset säästlikku kodu hubases elukeskkonnas.”

Tobiase Kodud
Tobiase Kodud

KV.EE tutvustab 13. aprillil Kinnisvararallil koos arendajatega näidiskortereid 17 uusarenduses Tallinna linnas ja lähiümbruses. Nii saavad kodu otsivad pered päeva jooksul külastada ilma varasema kokkuleppeta rohkem kortereid kui muidu mitme kuuga. Kohapeal vastavad arendajad messikülastajate küsimustele ja mitmes arenduses kehtivad Kinnisvararalli külastajaile ahvatlevad soodushinnad. Kinnisvararalli mobiili-koduleht juhatab koduotsijad mugavalt ka ühelt objektilt teisele, uusarendustes pakutav meelelahutus ja suupisted teevad Kinnisvararallist aktiivse kogupereürituse.

Kinnisvararallil tulevad teiste seas müüki korterid tähelepanuväärsetes uusarendustes nagu Kesk-Peetri kodud, Kiikri Residentsid ja Grand Gonsior. Kinnisvararalli toimub 13. aprillil kell 11-15, täpsem teave ja pakkumised leiab kodulehelt www.kv.ee/kinnisvararalli.