Esimene külaliskorteritega maja Kalamaja piiril avas oma uksed

Arte Galeriimaja avas sel nädalal ametlikult oma uksed. Tegemist on Telliskivi loomelinnaku vahetus läheduses asuva uue 82 korteriga majaga. Maja teeb eriliseks see, et sealsed korterid on vaid ühe- ja kahetoalised ning tegu on ärimaale ehitatud külaliskorteritega. Teisisõnu on tegemist puhtalt investoritele suunatud tootega ja sealjuures esimesega selles piirkonnas.

Külaliskorterid KalamajasArte Galeriimaja vastu oli ostjate huvi suur ning kõik korterid leidsid endale omaniku veel ennegi, kui maja valmis sai. Perton Ehituse juhatuse liikme Marko Bäärsi sõnul ollakse lõpptulemusega väga rahul: “Perton Ehitusel oli see esimene täielikult investoritele suunatud projekt. Sellest tulenevalt peeti kogu planeerimisprotsessis silmas üheaegselt nii investori kui ka lõpptarbija huve. Viimasel ajal oleme arendanud peamiselt peredele suunatud elukondlikku kinnisvara. Arte projekt oli meie jaoks väljakutse ja uudne projekt – seetõttu kaasasime mitmesuguseid eksperte alates ruumikujundajast ning lõpetades kasutusmugavuse ja klienditeeninduse asjatundjatega. Täna võib öelda, et risk tasus end ära – see on üks kiiremini läbi müünud projekte peale avaliku müügi algust meie ettevõtte 13aastases ajaloos.”

NäidiskorterArte Galeriimaja ühetoalised korterid on ca24 m2ja kahetoalisedca41 m2. Viimased korterid müüdi hinnaga keskeltläbi 2 800 €/m2. Arte Galeriimaja müügiprotsessile tagasi vaadates võib tõdeda, et Kalamaja kinnisvaraturg on mõõdukalt heas hoos ning turu nõudlus ja pakkumine tasakaalus. “Kvaliteetsele, turu nõudlusele vastavale ning läbimõeldud tootele on ostjad olemas. Usun, et meilt korterid ostnud investorid on kindlasti teinud hea tehingu ja tehtud investeering vastab nende tootluse ootusele,” on Marko Bäärs kindel.

Arte Galeriimaja korterid on projekteeritud nii, et kogu korterisisene pind on nutikalt ära kasutatud. Lisaks pakuti investoritele võimalust osta korter koos köögimööbliga ning esiku garderoobikapiga, mis osutus vägagi populaarseks valikuks. Eripärane on ka see, et majas tagatakse haldusteenusega valmidus koristus-, pesupesemis- ning remondimeheteenusele. Omanäoline on ka Arte Galeriimaja vestibüül, mis on tavapärase elumajaga võrreldes ruumikam ning kuhu on loodud spetsiaalne äriala või sõpradega kohtumise ruum. Mõnusa atmosfääri loomisele aitab kaasa vestibüüli roheseina looduslik sammal, mis on spetsiaalse tehnoloogia abil stabiliseeritud. Telliskivi ning Kalamaja piirkonna vibe’i arvestades on mõeldud lisaks autodele ka jalgratastele – Telliskivi 49 õues on spetsiaalne jalgrattaparkla. Autodele on mugav maa-alune parkla ja sisehoovis mõnus lesila koos kõrghaljastusega.

Tutvu Arte Galeriimajaga ning vaata pilte ametlikust avamisest galeriist siin: https://www.t49.ee/arte-galeriimaja-ametlik-avamine?utm_source=KV&utm_medium=uudised.