Esimene uusarenduste kinnisvaramess KV.EE Kinnisvararalli oli edukas

Aprilli lõpus toimus Eesti ajaloo suurim kinnisvaramess KV.EE Kinnisvararalli, kus ühe päeva jooksul sai tutvuda 15 uusarendusega Tallinnas ja Harjumaal.

Kui tavaliselt peab erinevate korteritega tutvumiseks varuma päevi mitme kuu jooksul, siis KV.EE Kinnisvararallil sai ühe päevaga üle vaadata üle 15 näidiskorteri ja paljudes arendustes ka teised veel müümata korterid.

Kohapeal sai oma küsimustele vastuseid otse arenduste esindajatelt, arendustel oli KV.EE Kinnisvararalli jaoks erihinnad ning soodustused nii näiteks panipaikadele kui ka parkimiskohtadele. Igale koduostjale lubas KV.EE kinkida ka televiisori.

Vaatamata ülitormisele ilmale külastas igat suuremat arendust ligi 100 inimest. Kuu aega hiljem on ka esimesed KV.EE Kinnisvararalli raames kodu soetanud inimesed  lubatud televiisori välja lunastanud. Esimene koduostja valis enda uueks koduks Metro Capitali Tivoli elurajooni.

Metro Capitali turundusjuht Urmas Uibomäe sõnul pakub selline rahvakliendipäev korteriostjatele suurepärast võimalust enda aja planeerimiseks ja erinevate arendusprojektide võrdlemiseks. Kui muidu võib kliendipäevade vahele jääda pikem periood, siis tunniajase vahega projekte külastades, saab huviline paremini aru, et milline on just temale sobiv arendusprojekt. Meie hinnangul on KV.EE Kinnisvararalli näol tegemist väga teretulnud uudse nähtusega Eesti kinnisvaraturul, mis loob väärtust nii klientidele kui arendajatele, tõi Uibomäe Kinnisvararallit kommenteerides esile.

Kinnisvararalli partneriteks olid KV.EE-le tuntud arendajad, teiste seas Metro Capital, Endover, Bonava, GO Kinnisvara, Trigon Capital, Pro Kapital Eesti, Liven ja teised.