Esitlustehnika kasulik abiline nõupidamisruumis – Barco ClickShare

Esitlustehnikat valides jäävad tihti tähelepanuta nutikad lahendused, mis aitavad igal kohtumisel säästa aega ning ajast ehk tähtsamgi, osalejate närve. ProScreen, nutikate esitlustehnikalahenduste pakkuja usub, ning näeb ka oma klientide kogemustelt, et lihtsalt kasutatav ja kõigi seadmetega ühilduv tehnika teeb nõupidamised, koosolekud probleemivabamaks.Esitlustehnika kasulik abiline nõupidamisruumis – Barco ClickShare

Kuidas teie nõupidamisruumis pilti seinale näidatakse?

Paljudes nõupidamisruumides tekitab endiselt vahel viivitusi enda seadme ühendamine nõupidamisruumis oleva suurema ekraaniga, et sellelt näidata esitlusmaterjale.

Enamikes ettevõtetes on kasutusel kaks lahendust. Väga levinud on ruumis oleva ekraani või projektoriga ühendatud paikne arvuti, millelt näidata niiöelda pilti seinale.

Teine levinud variant on “suure ekraani” juurest lauale veetud kaabli ots. Heal juhul koos vajalike üleminekutega selle juures, et erineva ühendusviisiga sülearvutitest pilti näidata.

Mida teha, kui ettevõttesse tulnud inimene soovib näidata esitlust enda arvutist?

Kui ettevõtteväline inimene soovib selles ruumis näidata pilti enda sülearvutilt, siis on kellelgi vaja ruumis paikse arvuti küljest juhe lahti ühendada ja taasühendada ruumi tulnud inimese seadmega. Vajadusel otsides ka õige kaabli üleminek.

Olukordades, kus kohtumised on kokku lepitud kindlateks kellaaegadeks ja iga kohtumine võib kesta ainult teatud aja, tekitab seadme ühendamine ja soovitud pildi näitamine mitmeminutilisi viivitusi.

See mõjutab tahes-tahtmata esmamuljet ettevõttest ja ka külalisest, kelle seadmega asjad kohe ei tööta. Tihti ei öelda seda välja, ent tõenäoliselt ei tule paariminutiline viivitus pooletunnise kohtumise alustamisel kasuks.

Mis on Barco ClickShare?

Tuntud esitluslahenduste tootja Barcotootesari ClickShareon juhtmevaba pildi- ja heli edastaja. See on mõeldud ärikasutuseks ja lisab väärtust igasse nõupidamisruumi.

ClickShare komplektkoosneb väikesest seadmest ja USB nupukestest, mis teevad (süle)arvutist pildi ekraanile edastamise lihtsaks ja mugavaks.

ClickShare seade ühendub ruumis oleva LCD ekraani või projektoriga.

Ettevõttevälise inimese sülearvutist, või isegi suvalisest seadmest on pildi edastamine imelihtne –  vaja on vaid ühendada USB nupuke sülearvuti vaba USB pesaga, ning peatselt saab näidata sülearvutist pilti ruumis olevale suuremale ekraanile.

ClickShare toetab ka nutiseadmeid – tahvelarvuteid ja Android, iOS mobiiltelefone.

Külaline saab soovi korral pilti näidata ka enda nutiseadmest, mobiilist või tahvelarvutist juhtmevabalt.

Juhtmevabadus ja BYOD on tõusvad trendid

Koos tehnika arenguga muutuvad mobiiltelefonid ja sülearvutid võimekamaks. Suure sülearvuti endaga igale poole kaasa toomine on tasahilju vähenevaks trendiks. Trükkimisel ei asenda muidugi puuetundlikud seadmed mugavat arvutiklaviatuuri, ent tihti saab sülearvutit asendada ka tahvelarvuti või võimekama mobiiltelefoniga, millelt saab sama edukalt näidata esitlusmaterjale juhtmevabalt.

BYOD on inglisekeelne lühend fraasist bring your own device, ehk too enda seade kaasa. Otsene vajadus esitluse ette saatmiseks enamikel juhtudel puudub, sest mugav on see kaasa võtta enda sülearvutis või muus seadmes. Tehes teel kohtumisele või kohtumise eel veel viimaseid muudatusi, ning näidates esitlust enda seadmelt. Siin jõuamegi taas küsimuseni: “Kui lihtne on ruumi tulijal ühendada enda seade ruumis oleva ekraaniga”?

Barco ClickShare seadmete abil on see lihtne.

ProScreen OÜ– nutikad esitlustehnikalahendused igale ettevõttele.