Hermanni Maja on varsti valmis

Hermanni Maja ehitus aadressil Ao 2 algas ligikaudu aasta tagasi. Toompea lähedal asuva uue kortermaja „majakarp“ oli püsti eelmise aasta septembris ning talvel jätkusid ehitustööd juba soojas  majakarbis.

Koos kevadega tulekuga läheneb jõudsalt ka maja täielik valmimine. Kui fassaaditööde progressist annavad märku paigaldatud fassaadikate, seda ilmestavad aknaümbrised ja klaasist prantsuse rõdude piirded, siis vilgas töö käib ka maja sisealadel.

Ao 2 uutes korterites lõpetatakse parketi paigaldust. Samuti on lõpetamisel kohtvalgustite paigaldamine. Peagi jõuab valgustite monteerimise järg maja üldaladele – valgusallikad paigaldatakse trepikotta, koridoridesse ja vestibüüli.

Korterites lõpetatakse sanitaartehnika paigaldust. Saunades on puusepatööd valmis, toimub keriste paigaldus. Hermanni Maja kodude saunad varustatakse stiilsete Eestis toodetud HUUM Drop keristega, mida VIP viimistluspaketi omanikel on võimalik sooja panna kaugteel, telefonirakenduse kaudu.

Esimesed korterid on juba valmimas – ehitustööd neis on lõppenud ja on alustatud ehitusjärgse koristusega. Korterite ülevaatused on alanud, kuu lõpuks on esimestel uutel koduomanikel võtmed käes.

Maja trepikoja, koridori ja vestibüüli ehitustööd lõpetatakse koos märtsikuuga. Kuu lõpuks on planeeritud ka maja fassaadi valmimine. Klinkertellistest fassaadikate on paigas ja alustatud on rõduklaaside paigaldusega, et lõunapoolsetest rõdudest saaksid mõnusad talveaiad.

Hermanni Maja uute kodude lõpliku ilmega on võimalik tutvuda juba detsembris valminud kolmetoalises näidiskorteris. Müügile tulnud 38 korterist ja äripinnast on alles veel 8 uut kodu.

Uued kodud Kassisabas, Toompea veerel valmivad peagi – vaata lähemalt www.hermanni.ee