Ilmunud on käsiraamat üürileandjatele

Korter üürile - närvesööv hobi või rikkuse allikasKinnisvaraanalüütik ja koolitaja Tõnu Toompark ning jurist Evi Hindpere on koostanud käsiraamatu „Korter üürile – närvesööv hobi või rikkuse allikas“. Raamatu “Korter üürile – närvesööv hobi või rikkuse allikas?” kirjutamise ajendiks on asjaolu, et elamispindade üüriturg on paljukajastatud elamispindade ostu-müügituru väikevennana suurest tähelepanust ilma jäänud.

Ladus käsiraamat annab praktilist nõu eelkõige eluruumide üürileandjatele, maakleritele või neile, kes soovivad sukelduda üüriäri imelisse maailma. Käsiraamat koosneb kahest peamisest teemast, millest esimene käsitleb üürivaldkonna majanduslikku aspekti.

„Tehes eluruumi väljaüürimisel õigeid valikuid on võimalus tootluse määr hõlpsalt mitmekordistada ja seejuures riske maandada,“ selgitab käsiraamatu majandusvaldkonna autor Tõnu Toompark. „Käsiraamat annab praktilist nõu, millised tegurid selle äri majandustulemust rohkem ja millised vähem mõjutavad.“

Teine käsiraamatu „Korter üürile – närvesööv hobi või rikkuse allikas?“ puudutatav valdkond on juriidika ehk üürilepingu poolte omavahelised õiguslikud suhted ning probleemide korral suhete klaarimise võimalused.

„Sellise käsiraamatu järele oli juba ammu suur vajadus,“ kommenteeris käsiraamatu juriidilise osa autor Evi Hindpere. „Meedias on palju juttu aktiivsest üüriturust. Paljuski on aga elamispindade üüriregulatsioon üürileandjatele ja üürnikele võõras mängumaa. Puudulikud on teadmised poolte õigustest ja kohustustest. Käsiraamat aitab lihtsalt mõista piire, mille raames üürnikud ja üürileandjad peavad tegutsema. Käsiraamatus oleme muuhulgas välja toonud ja lepingute ja teatiste näidised.“

Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark ja jurist Evi Hindpere on mõlemad Kinnisvarakool OÜ elamispindadae üürikoolituse lektorid.

Käsiraamatut „Korter üürile – närvsööv hobi või rikkuse allikas?“ on võimalik tellida internetist: http://www.kinnisvarakool.ee/raamat/. Käsiraamatu hind on 16,99 €, mis sisaldab käibemaksu ja transporti Eesti piires.

Lisainfo

Tõnu Toompark
Kinnisvarakool OÜ
+372 525 9703
[email protected]

 

Raamatu lühitutvustus, sisukord ja tellimine:
http://www.kinnisvarakool.ee/raamat/