Kadrioru pargimaja – tõeliselt ainulaadne kortermaja J.Poska muuseumi kõrval Kadriorus

vesivarava arendusUus energiatõhus 10-ne korteriga korterelamu valmib 2017 aasta sügisel aadressil Vesivärava tn. 40, Kadriorg, Tallinn.

15.08.2016 allkirjastati leping uue korterelamu Vesivärava tn. 40, Tallinn ehituseks. Maja ehituse peatöövõtjaks on ehitusfirma OÜ Bauschmidt. Ajaloohõngulise arhitektuuri ja ainulaadse elegantsiga majas saab olema 10 korterit, millest 5 korterit on juba endale uue omaniku leidnud.

Maja ja korterid on klientidele üleandmiseks valmis 2017.a. sügisel.

Erinevalt tavapärasest 2-aastasest garantiiperioodist, pakutakse uuele Vesivärava 40 korterelamule 3-aastast ehitusgarantiid.

Luksusliku kortermaja projekti juhib ja korterite müüki korraldab Eco Advice OÜ. Ettevõtte juhataja Anton Nikitini sõnul on tegemist arhitektuurselt unikaalse kortermajaga, kus iga korteri planeering on omanäoline ning on maja projekteerija ja sisearhitekti eduka koostöö
tulem.

Nikitin jätkab: „Arendades Kadriorus juba neljandat kortermaja viimase kolme aasta jooksul, peame jätkuvalt oluliseks personaalset lähenemist iga kliendi vajadustele – maja projekteerimise käigus kortereid ostnud kliendid said lahendada oma uute kodude siseplaneeringu vastavalt oma soovidele. Näeme tendentsi, kus suuremate ja kallimate korterite puhul klientide erilahenduste ja erisoovide hulk üha kasvab, ja kui need on
klientide poolt esitatud piisavalt varakult, saame arendajana ka neid ettepanekuid arvesse võtta.“

Korterite siseviimistluslahendused on välja töötanud sisearhitekt Kristiina Kuus, kes vajadusel aitab klientidel koostada ka korterite personaalseid viimistluslahendusi.

Eco Advice (www.ecoadvice.ee) on kinnisvara arendusprojektide juhtimisele ja müügile spetsialiseeruv konsultatsiooni ettevõte. Hetkel on ettevõttel müügi-, projekteerimis- ja ehitusstaadiumis 5 projekti Tallinnas.