Kaubamajakas kavandab üle 10 miljoni euro suurust laiendust

Pärnu kaubanduskeskus Kaubamajakas kavandab üle 10 miljoni suurust laiendust, loob 85 uut töökohta ja kasvatab keskuse üldpinna 31 500 ruutmeetrini.

Kaubamajakat omava AS Papiniidu Projekt nõukogu esimehe Tiit Kuuli sõnul on projekt detailplaneeringu alustamise faasis ja positiivse stsenaariumi korral saab keskuse laiendus uksed avada kahe aasta pärast. „ Potentsiaalsete üürnikega on läbirääkimised käimas ja indikatsioon turult ütleb, et ruumi keskuse laiendamiseks Pärnus on. Pankadel on samuti huvi projekti finantseerida, sest Kaubamajakas on end aastate jooksul ühena tarbijate lemmikutest tõestanud,“ sõnas Kuuli. Keskuse laiendus loob täiendavalt 85 uut töökohta, mis tõstab Kaubamajaka töötajate arvu 300 lähedale.

Kaubamajaka tegevjuhi Ivar Pinseli sõnul moodustab keskuse üldpind peale kolmanda laiendusetapi lõppu 31 500 ruutmeetrit. „Sellest üüritav kaubandus – ja teeninduspinna osa on 24 700 ruutmeetrit. Keskuse üürnike arv tõuseb 75ni ja parkla kohta arv 800ni. Need on Pärnu kohta päris korralikud numbrid,“ sõnas Pinsel.

Kaubamajakas on 2004. aastal AS Papiniidu Projekt poolt avatud Pärnu juhtiv kaubanduskeskus.

 

Allikas: AS Papiniidu Projekt