KINNISVARA: Kristiine linnaossa ehitatakse energiatõhusad 3-aastase ehitusgarantiiga ridamajad.

Kaks 4 ridaelamuboksiga maja valmivad 2018. aasta sügisel aadressil Keemia 33b.

Juba varem valminud ridamajade Käo 22 ja Käo 22a (Linnupesa I etapp) ning Räägu 55 (Linnupesa II etapp) kõrvale valmivad kolmanda etapina järgmise aasta sügiseks (Linnupesa III) majaosad suurusega 104-129 ruutmeetrit. Kõik Linnupesa ridamajad asuvad Kristiine linnaosa eramajade piirkonnas.

Septembris väljastatud ehitusloa alusel alustab ehitust ehitusettevõtte Warecon OÜ (www.warecon.ee). Tänaseks on kaheksast ridaelamuboksist kuus juba omaniku leidnud (75% on müüdud).

4- või 5-toaliste ridaelamubokside juurde kuulub saun, sise- ja välispanipaigad, terrass, rõdu ning privaatne hoov. Lisaks on igale boksile ette nähtud 2 parkimiskohta.

Linnupesa III iseloomustab hoolikalt läbimõeldud planeeringud, mille puhul on arvesse võetud kahe eelneva Linnupesad ridamajade klientide tagasisidet. Asukohaks on läbimõeldud haljastuslahendusega aedlinna sisehoov, mida ilmestab laste mänguväljak. Kvaliteedi ja keskkonnasäästlikkuse tagavad 3 aasta pikkune ehitusgarantii ning B- energiaklass ja madalad ekspluatatsioonikulud.

Rohkem infot Linnupesa III etapi ridamajade kohta saab aadressilt www.linnupesad.ee

Eco Advice on alustanud ka ettevalmistusi järjekorras neljanda Linnupesad rida- ja paarismaja projekti ettevalmistustega aadressile Tüve tn. 49.

Koondinfo:

Aadress: ridamajad Keemia 33b, Tallinn

Ridamajade arv: 2
Ridamajade korruselisus: 2
Eluasemete arv ridamajas: 4 (kahe maja peale kokku 8)
Eluasemete suurused: 4- või 5-toalised, suurusega 104-129 m2
Energiaklass: madala energiatarbega maja, B-klass
Ehituse lõpp: oktoober 2017
Ridamaju iseloomustavad märksõnad: energiatõhusus, kesklinna lähedus
Projekti koduleht: http://www.linnupesad.ee/
Arendaja: United Partners Property
Projekteerija: AB Korrus, www.abkorrus.ee
Ehitaja: Warecon OÜ, www.warecon.ee
Müügikorraldus / Projektijuhtimine: Eco Advice OÜ

Linnupesa III etapi ridamajade 3d pilte saate alla laadida siit: https://www.dropbox.com/sh/1jtk4h4n9t5930u/AACaF5fuv6aHuUC8Lm1mZAEba?dl=0

Eco Advice (www.ecoadvice.ee) on kinnisvaraarendusprojektide juhtimisele ja müügile spetsialiseeruv ettevõte. Hetkel on ettevõttel müügi-, projekteerimis- ja ehitusstaadiumis 6 projekti Tallinnas. Ettevõtte Eco Advice OÜ koduleht: www.ecoadvice.ee.