Kõige kuumemad kodud!

по-русски


Luksuslik rantšo Keila-Joal

Kas oled unistanud tõelisest rantšoelust? Hobusetall, hoovi peal Aston Martin DB 9TT ja oja, mis maavaldustest läbi voolab. Pildil on näha üks mitmest krundil olevast lisahoonest; valdusel on lisaks peamajale ka külalistemaja, garaaž, tall, teemaja, suveköök ja puukuur. Villa Katmandu sobib inimesele, kes oskab hinnata luksust, privaatsust ja põnevust.
3 300 000€
Vaata kuulutust


Roosa unistus Rocca al Mares

Kõrgendatud turvameetmetega eksklusiivne eramu pakub palju avarust – majas on terrass nii esimesel kui ka teisel korrusel ning suured toonitud klaasiga aknad. Lisaks on majas võimalik nautida oma isikliku SPA mõnusid.
919 000€
Vaata kuulutust



Eksklusiivne mereäärne maja Suurupis

Mändide vahel asuvas majas on lisaks kuuele toale avar elutuba avatud köögiga, kaminasaal ja loomulikult saun koos basseiniga. Maja ümber on terrassid ja eraldi garaažimaja.
640 000€
Vaata kuulutust



Stiilne eramu Haabneeme parimas elupiirkonnas

Majas leidub mitmeid huvitavaid valgus- ja disainlahendusi – eritasapinnalised laed, seintesse süvendatud raamitud niššid ja sisehoovi avaneva aknaga saun. Rõhupanek sisekujundusele on ennast selgelt ära tasunud.
550 000€
Vaata kuulutust



Kui Sa ei soovi saada edaspidi infot ja reklaami erinevate koostööpartnerite toodete ja teenuste kohta, siis tee keeldumiseks vajalik muudatus oma hot.ee kasutajakonto seadete muutmise teel (www.hot.ee > Seaded > Partnerite pakkumised).