Kõik Miljöö Maja – Wismari 31 korterid on müüdud

Perton Ehitusel on hea meel teatada, et kõik kodud Miljöö Majas on endale omaniku leidnud – aasta alguses soetati Wismari 31 viimased kaks 4-toalist korterit.

Kui esimesed elanikud kolisid oma uude Wismari 31 koju juba enne jõule, siis viimased 2 koduomanikku said võtmed kätte aasta alguses, et end juba valmis viimistletud korteritesse sisse seada.

Täname kõiki ehitusprotsessi osalisi, tänu kellele projekti valmimine võimalikuks sai ning Miljöö Maja korteriomanikke, kes usaldasid Perton Ehitust oma uue kodu loomisel.

Avara sisehooviga Miljöö Maja ehitus algas 2017. aasta alguses. Maja planeerimisel pidasime oluliseks koduse tunde loomist – kokku valmis 9 uut, 1-5 toalist korterit. Maja asub Kassisaba rahulikus keskmes. Lõuna poole avanevad rõdud ja terrassid koos päikesepoolse rohelise sisehooviga võimaldavad maja elanikele kortermaja mugavusi eramaja rahu ja privaatsusega. Korteritesse integreeritud targa kodu lahendused aitavad koduomanikel mugavalt kodukulusid jälgida ja on vääriliseks täienduseks Kassisabast inspireeritud viimistluspakettidele.

Suurte aknaavadega nüüdisaegne puitfassaad sobitub Kassisaba peaasjalikult puitmajadest koosneva tänavafrondiga. Majal on valtsplekist eri tasapindadega katus, suured katuseaknad ja pilkupüüdvad toonitud klaasidega rõdud. Avar keskne trepikoda, panipaigad soklikorrusel ja parkimiskohad suletud hoovis loovad kodule mugava ligipääsu ja tagavad, et kõik vajalik oleks käeulatuses.