Kuidas kinnisvara kiiremini müüa

Elamispindade turul on kostmas positiivsemaid noote. Tehinguid tehakse, hinnad enam ei kuku. Siiski on konkurents tugev, mis tähendab, et pakkumisi on palju ja nende seast silmapaistmiseks tuleb kõva tööd teha.

Vaieldamatu kasutamata nišš, kus kinnisvaramüüjatele on täna võimalus lisaväärtust pakkuda, mis aitaks kinnisvaramüüki kiirendada, on müügiobjekti ettevalmistamine müügiks selliselt, et see oleks ostja jaoks magus suutäis, millest loobuda ei soovitaks.

Kes sooviks osta korterit, mille esmamulje loob jalatsitest ummistunud esik? Või korterit, mille puhul müüja kinnitab, et lagi enam läbi ei lase, aga ta lihtsalt pole viitsinud veekahjustusi laest likvideerida? Või korterit, mille vaatamise ajal üürnik diivanil telerist haaravat Ladina-Ameerika seebiseriaali vaadates vorstivõileiba sööb?

Tubade koristamine ja üürniku korteri vaatamise ajaks jalutuskäigule saatmine on vajalik, kuid mitte piisav. Ostamekinnisvara.ee annab nõu korterite ja majade sisekujunduse osas eesmärgiga muuta müügiobjektid ostja jaoks vastupandamatult atraktiivseks.

Anname nõu, milliseid investeeringud tasub müüdava korteri või maja ilusamaks ja ahvatlevamaks muutmiseks teha. Pakume personaalset lahendust, nö butiigiäri, mis arvestab iga korteri või maja eripäraga ja sellega, kes võiks olla selle potentsiaalne ostja.

Korterite müügiprotsessis kasutame profifotograafide teenuseid, kelle pildid ületavad tavapärased mobiiltelefoniga tehtud piltide kvaliteedi mäekõrguselt. Samas on pakkumise juures olev foto just see, mis loob võimaliku ostja esmased ootused ja eelarvamused korteri-maja kohta.

Värske sisekujundusega korter loob potentsiaalsele ostjale positiivsed emotsioonid, mis muudab ostuotsuse langetamise lihtsamaks. See omakorda annab võimaluse värske sisekujundusega korterite soodsamaks hinnastamiseks.

Ostamekinnisvara.ee senisele praktikale tuginedes võime väita, et ostja jaoks värske sisekujunduslahendusega varustatud kinnisvaraobjektide keskmine müügiperiood on kolmandiku võrra tavapärasest kiirem. Kiire müügiprotsess on igal juhul kinnisvaramüüja huvides. See vähendab müügiperioodi venimisega seonduvaid riske ja aitab raha rutem „koju tuua“.

Ostamekinnisvara.ee aitab kinnisvaramüüjatel leida sisekujunduslahenduse, mis edendab müüki. Peame silmas, et investeering sisekujundusele peab end müüja jaoks ära tasuma. Loome sisekujunduse abil eeldused pakkumise eristumiseks ning selle parima hinnaga müümiseks.

Tiit Trofimov
Ostamekinnisvara.ee
+372 56 262 454
[email protected]