KV.EE kinnisvaraturu ülevaate küsimused ja vastused

Teisipäeval 15/11/2011 ilmub järjekordne KV.EE kinnisvaraturu ülevaade. Ülevaade võtab kokku Eesti ja Eesti suuremate keskuste, sh kõikide maakonnakeskuste elamispindade turu viimase aja trendid.

“KV.EE soovib jätkuvalt olla usaldusväärne infokanal, mis annab ainsana sõltumatu ja erihuvidest kallutamata teabe kinnisvaraturul toimuva kohta,” kommenteeris portaali KV.EE juht Tarvo Teslon.

Traditsiooniliselt vastab ülevaate ilmumise päeval kinnisvarahuviliste küsimustele ülevaate koostaja kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark, kes lisas järgmist: “Seekordsesse ülevaatesse oleme sisse viinud mõningased täiendused ja muudatused, mis peaksid info jälgimist hõlpsamaks muutma. Ülevaade on endiselt suunatud eraisikutest kinnisvaratehingute tegijatele, aga ka professionaalidele, kes vajavad üheleheküljelist ülevaatlikku infot ühe või teise piirkonna kohta.”

Portaali KV.EE tegemiste-toimetamise osas annab selgitusi portaali juht Tarvo Teslon.

Küsimuste esitamiseks on need võimalik jätta käesoleva uudise kommentaarina. Küsimustele vastamine toimub samas 15/11/2011 ajavahemikus 10.00-12.00.

Eelmiste KV.EE kinnisvaraturu ülevaadetega on võimalik tasuta tutvuda aadressil https://www.kv.ee/turuylevaade.

Ülevaade on otse allalaaditav siit: