KV.EE pressiteade: m.kv.ee on Eesti esimene mobiilne kinnisvaraportaal

_m_kv_eeKinnisvaraportaal KV.EE on nüüdsest kasutatav mobiiltelefonides ja tahvelarvutites m.kv.ee kaudu.
See on Eesti esimene mobiilne kinnisvaraportaal.

Tarvo Teslon, kinnisvaraportaali KV.EE juht: “Esmakordselt Eestis on mobiiliga omale kodu otsida mugav ja lihtne. Kirjad on suured, pilte kerge sirvida ja näpuga kergelt juhitav. Täna käib iga kuues külastaja portaalis mobiili või tahvelarvutiga. See on 25 000 – 30 000 inimest nädalas ja kasvab väga kiirelt. Inimesed soovivad endale kodu otsida mitte ainult laua taga, vaid ka bussis, rongis, rannas, diivanil või kas või voodis.”

Kui kasutaja läheb mobiiltelefoniga KV.EE lehele, suunatakse ta automaatselt mobiililehele. KV.EE mobiiliversioon kohandub kasutaja mobiili või tahvelarvuti ekraani suurusega, mis aitab mugavalt teha otsinguid, vaadata kodusid ja sirvida pilte. Saab tellida endale teavitusi uute kuulutuste kohta, mis koduotsijat huvitavad ja teate saamisel seda kohe ka vaadata ning jagada oma perega.

Kui aasta tagasi sai Tesloni sõnul rääkida, et mobiili või tahvelarvutiga külastab veebilehte pigem noor üürikorteri otsija, siis täna levivad nutitelefonid igas vanusegrupis. Ligi 20% kasutajatest vaatab KV.EE venekeelset versiooni ja mobiilidega on Tarvo Tesloni kinnitusel suhe sama.

“Prognoosime, et paari aasta pärast on pooled koduotsijad meie lehel mobiili või tahvelarvutiga,” räägib Tarvo Teslon.

Uue m.kv.ee kujunduse aitas välja töötada Eesti suurima kogemusega digiagentuur OKIA.
OKIA loovjuht Kaupo Kalda: “Meil avanes lõpuks ometi võimalus tuunida üks juhtiv kinnisvaraportaal selliseks, mida ka ise kasutada tahaksime ja hakkamegi kasutama. Töö oli mahukas ja keeruline, eriti väikseid ekraane silmas pidades.”

KV.EE on juhtiv kinnisvaraportaal, mille külastajate arv kuus on üle 480 000. Portaalis on pidevalt üleval umbes 35 000 kinnisvarakuulutust. Kinnisvaraportaal KV.EE kuulub koos ostu-müügikeskkonnaga Osta.ee ettevõttele Allegro Baltics.

 

Allikas: Tarvo Teslon, KV.EE juht