Legendaarse Valgeranna lähedale kerkib uus elamurajoon

valgekodu19. juunil pandi omamoodi nurgakivi uuele Valgekodu elamurajoonile, mis asub Pärnu lähedal Audru vallas, Papsaare külas. Tähtsa sündmuse puhul anti Audru vallale tasuta üle elamurajooni asfalteeritud ja valgustatud tänavad koos trassidega.
Valgeranna lähedal paiknevas Valgekodu elamupiirkonnas asub kokku 51 elamukrunti suuruses 1400 – 3700 m², millel on juba välja ehitatud liitumised Pärnu ühisvee- ja kanalisatsioonivõrguga ning samuti ka elektri- ja sidevõrguga. Lähtudes elamuala arhitektuursetest tingimustest on kruntide hoonestamine on võimalik nii eriprojektide kui ka arendaja tüüpprojektide alusel. Elamurajooni tänavatel kõndides saab juba praegu aimu tulevase asustuse kruntide paiknemisest ja ulatusest.

Audru vallavanem Siim Suursild tunneb uue elamurajooni üle ainult heameelt. „Audru vald on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud, siin elab täna üle 5800 inimese ning meil on olemas kõik eluks vajalik – koolid, lasteaiad, poed. Uued elanikud on alati teretulnud, Valgeranna looduskaunis piirkonnas on väga mugav ja hea elada,“ ütles Suursild.

Esimesed majad valmivad Valgekodus juba järgmisel, 2016. aastal. Valgekodu elamurajooni arenduse projektijuht on OÜ Valge Arendus, kinnistute müügiga tegeleb DTZ Kinnisvaraekspert. Kõigi liitumistega kinnistute hinnad algavad 6900 eurost, esimesed müügilepingud on juba sõlmitud.

Vaata ka lisaks: www.dtz.ee/valgekodu