Liikuri Kvartal-mugavust hindavale inimesele

Madalad kodukulud, kaasaegne siseviimistlus ning läbimõeldud planeeringud on vaid mõned uue kodu eelised Liikuri Kvartalis. Haara panipaigast jalgratas või võta ette kümneminutiline jalutuskäik lähedal asuvasse Kadrioru parki, mis pakub parimaid võimalusi vaba aja veetmiseks sportides, muuseume külastades ja lastega mänguväljakutel lustides.

Uutest kodudest vaid kiviviske kaugusel asuvad ka lähimad lasteaiad, toidupoed ja spordiklubid. Lähim bussipeatus asub vaid 300 m kaugusel ning tänu heale transpordiühendusele kestab sõit kesklinna siit vaid loetud minutid. Esimeses etapis valmivad kaks elamut: hubane neljakordne ning avarate vaadetega seitsmekorruseline kortermaja. Kahe elamu vahel paiknev kaasaegne ja uudseimaid atraktsioone hõlmav hooviala pakub ajaviidet nii lastele kui täiskasvanutele. Loomulikult on mõeldud ka suuremate või hooajaväliste asjade hoiustamisele – iga korteri juurde kuulub panipaik, kust saab lihtsalt kätte ratta või lapsevankri. 

Tule tutvu Liikuri Kvartali uusarendustega KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN