LVM Kinnisvara alustas uue korterelamu eelmüüki Pärnu südalinnas

Vastavalt LVM Kinnisvara OÜ ja Raudteevalitsuse villa OÜ
vahel sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustab
LVM Kinnisvara täna, Pärnus, Pikk 16 asuva Raudteevalitsuse villas asuvate korterite müüki.

Kevadel 2020.a. valmiv korterelamu paikneb Pärnu linna rohelises südames Aia ja Pika tänava ristmikul, mis tulevikku silmas pidades saab olema linna kõige väärtuslikum osa linnakeskusest.

Raudteevalitsuse villa saab olema neljakorruseline 36 korteri ning esindus- ja büroopinnaga ligi 4000 m² suletud netopinnaga maja. Korterite hind jääb vahemikku 69 000 kuni 188 000 eurot.

Arvestades juugend arhitektuuri iseloomuga ning püüdes seda respekteerida, on kavandatud uus hoonemaht projekteeritud lihtsale ning selgepiirilisele geomeetriale alluv ning kavandatud vastavalt planeeringule. Tekkiv kompositsioon loob kontrastse ja selgelt eristuva vormitunnetuse taastatava „raudtee villa” suhtes, kuid samas annab uushoonestusele skulpturaalse ja kaasaegse üldilme ning loob sünergia eri ajastu vahel.

Kinnisvaraarenduse hea näitena taastatakse vana raudteevilla ja rajatakse uus hoone villa taha ning lahendatakse logistiliselt terviklikult, kus parkimine on viidud osaliselt hoone esimesele korrusele, olles tänavalt nähtamatu ja sisehoovist eraldatud. Kõiki korruseid ühendav lift võimaldab mugavalt parkimiskorrustelt jõuda elukorrustel paiknevatesse korteritesse ning avarad rõdud ja katsueterrassid võimaldavad rajada katuseaiad otse linna südamesse.

Raudteevalitsuse villa arendajaks on Raudteevalitsuse villa OÜ, maja on projekteerinud arhitektuuribüroo BOA. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 45 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1400 kinnisvaraobjekti 150 miljoni euro väärtuses. Ettevõtte kodulehekülg on 80000 külastusega kuus enim külastatav kinnisvarafirma koduleht Eestis.

Lisainfo ja ülevaade: https://www.lvm.ee/pikk-16