LVM Kinnisvara korraldab Eesti suurima esmaesitlustenädala

LVM Kinnisvara korraldab 25. novembrist 1. detsembrini Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares suure tutvumisnädala, mille raames esitletakse esmakordselt seitsme päeva jooksul üle saja uue korteri, ridaelamu ja eramu. Esmaesitluste kõrval on uksed avatud tutvumisnädalal ka kokku enam kui neljasajal soodsamad hinnad saanud kinnisvaraobjektil ja kahekümne seitsmel uusarendusel.

Uudse lahendusena saavad ostjad tellida kinnisvara eksperthinnangu otse kampaanialehelt.

“Meie viimaste aastate statistika näitab, et inimesed eelistavad oma kinnisvara- ja pangaasju ajada kontoris käimise asemel üha enam elektroonilistes kanalites,“ märkis LVM Kinnisvara juhatuse liige ja kutseline hindaja Andres Sutt. „Avasime uudse tellimiskeskkonna, et võimaldada meie klientidel kokku hoida aega, mis kulub tavapärasele infovahetusele ja kokkulepetele,“ lisas ta.

Tutvumisnädal on mugav võimalus tutvuda korraga enamiku kinnisvaraobjektidega ning saada kohapeal infot finantseerimise, hindamise ja maaklerteenuste kohta. Septembris toimunud tutvumisnädalal külastas kampaanialehte 112 687 potentsiaalset ostjat, korraldati 457 tutvumisõhtut, mida külastas 211 peret, kes ostsid 81 kodu 5 800 000 euro väärtuses.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 45 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1400 kinnisvaraobjekti 160 miljoni euro väärtuses. Ettevõtte kodulehekülg on 80000 külastusega kuus enim külastatav kinnisvarafirma koduleht Eestis.

Lisainfo ja ülevaade tutvumisnädalast: https://www.lvm.ee/tutvumisnadal