Merepiiril asuv kodu Pärnus – Valgre elamurajoon

Uus mereäärne elamurajoon Pärnu rannarajoonis! 7-kordne korterelamu paikneb mere ääres, tennisehalli ja hotell Strand vahelisel alal, rannaniidu ääres. Elamurajooni tarbeks on ehitatud valmis 2 uut tänavat – Viire ja Tiiru, mis ühendavad elurajooni A.H. Tammsaare puiesteega. 

Korterid on saadaval 1-4 toalisi ning kõikidel korteritel on merevaatega rõdu, 1 toaliste korterite puhul prantsuse rõdu. Korterite juurde kuulub ka esimesel korrusel olev panipaik. Korterites sees on oma ventilatsiooniseade ning vesipõrandaküte. Igas kodus on suured maast-laeni aknad, mis toovad tuppa valgust ja millest saab kaunist vaadet imetleda.

Kinnistul on oma suletud parkla, mida on võimalik soetada lisatasu eest. Võimalik on ka elektriauto parkimiskoht. Krundil asub laste mänguväljak, seega sobib arendus hästi ka lastega peredele. Majas sees on lift, millega saad sõita alla ja minna jalutama ilusale mereäärsele kergliiklusteele.

Tule tutvu kauni Valgre elamurajooniga KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN