Merko ehitab Nõmmele kaks privaatse sisehooviga kortermaja

Kivimae 32 (6)AS Merko Ehitus on käivitanud Tallinnas Nõmme linnaosas asuva Kivimäe 32 korteriarendusprojekti, mille raames valmib 2016. aasta suve lõpuks kaks kolmekorruselist kortermaja. B-energiamärgisega kortermajade (http://www.merko.ee/kivimae32) arhitekt on Anu Tammemägi.

Kinnistu on ümbritsetud piirdeaiaga ning seal paikneb 40 parkimiskohta. Hooviala maitsekas haljastuslahendus arvestab Nõmmele iseloomuliku olemasoleva väärtusliku kõrghaljastusega. Hoonekompleksi kuulub ka lehtla ning arhitektuurselt sulanduv, kuid eraldiseisev katlamaja koos jalgrataste varjualusega. Vahetult kinnistu piiril kulgeb Harku-Nõmme kergliiklustee, mis viib mugavalt nii Nõmme kui Harku metsadesse ja terviseradadele. Juurdepääs kinnistule on tagatud Särje tänavalt mööda Särje tn 28 kinnistule rajatud sõiduteed.

Kivimae 32 (1)Kahte hoonesse on kavandatud kokku 24 valgusküllast korterit, mille avarat elutuba jätkavad suured klaasitud rõdud ning esimeste korruste korteritel terrassid. Korterites on vesipõrandaküte, soojustagastusega ventilatsioon ning saun. Iga korteri juurde kuulub esimesel korrusel paiknev turvaline panipaik ja parkimiskoht. Korterite siseviimistluspaketid on valminud koostöös tunnustatud sisearhitekti Eeva Massoga. Kivimäe 32/1 ja 32/2 majades asuvate korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 2250–2650 eurot.

Merko (www.merko.ee) on arendanud ja ehitanud kortereid tuhandetele peredele. Parima kvaliteedi ja koduostjatele mugavuse tagamiseks haldab ettevõte arenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.