Merko plaanib taaskäivitada Kentmanni tänaval 14-kordse elu-ja ärihoone ehituse

Ettevõte alustas ettevalmistusi Tallinnas Kentmanni tn 6 eksklusiivse 14-kordse elu-ja ärihoone ehituse jätkamiseks. 2007. aastal ehitamist alustatud ja aasta hiljem masu ajal peatatud hoonel on rajatud juba kaks maa-alust parkimiskorrust.

Merko Ehituse elamuehitusdivisjoni direktori Tiit Kuusiku sõnul saab hoonel olema kaks ärisuunitlusega korrust. “Ülejäänud 12 korrust kokku 111 korteriga on planeeritud korterite jaoks. Tegemist on kesklinna ühe atraktiivsema kinnistuga, mis asub Rävala puiestee ja Kentmanni tänava ristumisel.  Hoone, mida Merko asub rajama koostöös Eesti Evangeelse Luteri Kirikuga, pakub suurepäraseid vaateid vanalinnale, südalinnale ja merele,” lausus Kuusik. Tema sõnul on arhitekt Indrek Allmanni poolt projekteeritud hoone väljapaistva arhitektuuriga ning tehnilistelt lahendustelt ja siseviimistluse tasemelt tippklassist.

Kuusiku sõnul on turul ruumi uutele hea asukohaga kvaliteetsetele elamispindadele. “Üritame asju teha rahulikult, aga hästi. Uute pindade osas on olemas korralik nõudlus, palju saab sõltuma pankade hoiakutest,” märkis Kuusik.

 

Allikas: AS Merko Ehitus