Mis on Furnum?

Uut kodu soetades või olemasolevat renoveerides seisame küsimuse ees, kuidas kasutada antud ruumi kõige paremini ära, kuid samas luua hubane keskkond, mis väljendaks meie stiili ja isikupära.Tihti selgub, et stiilse mööbli leidmine, mis vastaks vajalikele mõõtmetele, oleks kvaliteetne ning meile sobivas hinnaklassis, võib osutuda oodatust keerulisemaks. Heaks variandiks on eritellimusmööbel, mis toodetakse täpselt sobilikus stiilis, mõõdus ning on ainulaadne ja vastupidav. Kuna eritellimusmööbli tellimine võib kujuneda küllaltki vaevaliseks ja kulukaks protsessiks, on kasulik pöörduda Furnumi poole.

Mis on Furnum?

Furnum on eritellimusmööbli ostmist lihtsustav veebiplatvorm, mille kaudu on võimalik mööblit tellida vaid mõne minutiga ja seda arvuti tagant lahkumata. Tavaline eritellimusmööbli tellimise protsess hõlmab endas seda, et koduomanik selgitab välja, mida tal tarvis on – selleks võib olla diivan, kummut, köögimööbel või hoopiski mitu toodet korraga, seejärel mis on antud toote disain ja mõõtmed ning lõpuks joonistab need paberile ja asub tootjat otsima. Kuigi silme ees võib uuest mööbliesemest olla väga selge ettekujutus, siis selle mõtte paberile saamine, koos täpsete mõõtude ja vajalike nüanssidega võib osutuda tavainimesele peadmurdvaks ülesandeks. Furnumi kaudu mööblit tellides ei ole vaja täpseid jooniseid, piisab kui tellimusele lisada Pinterestist või sisustusajakirjadest kogutud pilte ja Furnumi spetsialistid aitavad teha ülejäänu. Hea on teada soovitud mööblieseme mõõte, kuid juhul kui mõõtudes päris kindel ei ole, siis annavad Furnumi spetsialistid ka selles küsimuses nõu.

Eritellimusmööbel ei pea olema kulukas

Ilmselt üks peamiseid põhjuseid, miks inimesed ei tihka eritellimusmööbli teed minna, on hirm selle kulukuse ees. Tegelikult on eritellimusmööbel kättesaadav kõikidele ja seda on võimalik toota erinevates hinnaklassides. Furnumi kodulehel on võimalik määratleda endale sobiv hinnaklass ja materjalide valik. Sedasi on võimalik hiljem hinnapakkumist saades halba üllatust vältida. Tänapäeval on erinevate materjalide valik ääretult suur, alustades soodsast melamiinistja laminaadist ning lõpetades täispuidu ja metalliga, seetõttu on võimalik igale inimesele rahakotisõbralik lahendus leida.

Kuidas leida õiget tootjat?

Eritellimusmööbli tootjaid on palju ja nende seast usaldusväärse ettevõtte leidmine ilma eelneva kokkupuute või soovitusteta võib olla väga aeganõudev ettevõtmine. Olles suutnud mõned firmad välja valida ning igaühele eraldi kiri ja joonis saata, tuleks arvestada sellega, et ooteaeg võib kujuneda väga pikaks ning mõnelt ettevõttelt ei pruugigi vastust tulla. Furnumi on koondunud eritellimusmööbli tootjad üle Eesti kus kõik tootjad on Furnumi poolt isiklikult üle kontrollitud, mis tagab ettevõtete usaldusväärsuse ja toodete kõrge kvaliteedi. Pärast päringu saatmist edastatakse see kõikidele sobivatele Furnumi koostööpartneritele ja vastust võib oodata juba 2 tööpäeva jooksul. Kodulehel ankeeti täites on tarvilik lisada ka aadress, kus soovitud mööbel paiknema hakkab, et Furnum saaks võimalusel pakkuda tootjat kliendi lähedal, mis omakorda tähendab soodsamat transpordikulu ja lühemat tarneaega.