NOBE ehitab Volume Designile tootmis- ja büroohoone Investeeringu kogumaht on 2,5 miljonit eurot

Volume Design tootmis- ja büroohoone
Volume Design tootmis- ja büroohoone

Ehitusettevõte NOBE ja Eesti suurim valgusreklaamide tootja Volume Design sõlmisid ehituslepingu reklaamiettevõtte uue tootmis- ja büroohoone rajamiseks. Volume Designi investeeringu kogumaht on 2,5 miljonit eurot. NOBEga ehitusleping hõlmab ehitustöid 1,5 miljoni euro väärtuses. 

Rae Tehnoparki rajatava 3752 m2 pindalaga hoone arhitektuurse projekti on loonud KAMP Arhitektid. Arhitekt Jan Skolimowski visiooni järgi on hoone liimpuidust konstruktsioon ja CLT ristkihtliimpuidust paneelid maksimaalselt eksponeeritud ning nähtavad kogu siseviimistluses, mis kujundab hubase töökeskkonna kõigile töötajatele nii büroo- kui ka tootmisruumides. Uus tootmispind ja kaasaegne tehnoloogia võimaldavad tööprotsesse oluliselt kiirendada ning seeläbi tõsta tootmise efektiivsust.

Volume Designi tegevjuht Lauri Filipjev: “Uus tootmishoone võimaldab meil võtta kasutusele kaasaegseima tehnoloogia, parandada veelgi tootmise kvaliteeti, lühendada tarneaega ning laieneda uutele turgudele. Olen veendunud, et NOBE ehitajana ja Arcwood liimpuitkarkassi tarnijana on parimad partnerid meie uue tootmis-ja büroohoone rajamiseks”.

Volume Designi büroo-ja tootmishoone valmib 2020.aasta aprillis.

Volume Design OÜ on aastal 1995 asutatud Baltikumi üks suuremaid valgusreklaamide tootjaid. Ettevõtte 2018. aasta müügitulu ulatus 5,3 miljoni euroni, kusjuures 75% käibest moodustas eksport. Volume Design annab täna tööd 50 inimesele Rae vallas.

NOBE brändi all tegutsev Nordecon Betoon on aastast 2000 ehituse peatöövõtu ja betoonitöödega tegelev ettevõte, mis pakub ehituse täisteenust projekteerimisest hoone valmimiseni. NOBE kogenud inseneride ja meistrite käe all valmivad keerukad insenerehitised, tootmishooned ja elumajad. NOBE ja tütarettevõtte NOBE Rakennus Soomes annavad tööd ligi 150 inimesele.

3D pildid rajatavast hoonest leiad SIIT.