Pärnaõue Premium – nutikate lahendustega kodu peresõbralikus naabruskonnas

Kesklinnast 15-minutilise autosõidu kaugusele on loodud terviklik Pärnaõue naabruskond, kus lastele jagub küllaga tegevust mitmetel mänguväljakutel ning sportimisvõimalused on kodu lähedal. 

Pärnaõue Premium 19 korteriga hubane elamu pakub rohkelt avarust ja mugavust läbi kaasaegse tehnoloogia. Lisaks rõõmustavad elanikke avar rõdu ja elutuppa toovad valgust suured maast laeni aknad. Korteritel on vesipõrandaküte, mis annab ruumidele moodsa ja puhta, radiaatorivaba väljanägemise ja tagab ühtlase soojuse igas toas. Tänu kvaliteetsele soojustusele ning innovaatilistele süsteemide tõhususele on uutele elamutele omistatud energiatõhus B-energiaklass. Uue kodu hinnas sisalduvad ka elamu I korrusel asuv mugav panipaik ning nummerdatud autokoht kinnistul.

Lastele jagub terveks päevaks küllaga tegevust mitmetel kodu juures asuvatel mänguväljakutel, kuhu saab turvaliselt ilma liiklust ületamata mängima minna.

Ka uute kodude lähiümbrus pakub mitmeid valikuid vaba aja veetmiseks nii looduses ja spordiklubides kui ka kohvikutes ja poodides. Kergliiklusteid mööda on mõnus jalutada või jalgrattaga sõita Kakumäe randa või Vabaõhumuuseumisse, Rocca al Mare Kaubanduskeskus asub vaid mõne minutilise autosõidu kaugusel.

Premium korteri ostuga saad tasuta kaasa 5000 € väärtuses omal valikul köögimööbli ja -tehnika koostööpartneri salongist. Pakkumine kehtib hiljemalt 28.02.2018 sõlmitud lepingutele.

Tutvu Pärnaõue Premium kodude valikuga >>

Tere tulemast Pärnaõue Premium kodudega tutvuma sel laupäeval, 10. veebruaril kl 11-15 KV.EE Kinnisvararallil, aadressil Noorkuu 4-4.