Pärnus saab nurgakivi 200 korteriga korterelamuarenduse viimane etapp

RANNAPIIRI MAJA

Täna, 7. mail kell 12.00 toimub Pärnus Kooli 63 ehitatavale korterelamule nurgakivi panek. Korterelamus on enne nurgakivi paigaldamise algust müüdud või broneeritud kolmandik korteritest. 
LVM Kinnisvara ja partnerite poolt arendatava ning järgmisel kevadel valmiva korterelamu korterid on viimane etapp 200 korteriga korterelamuarendusest. Uus energiatõhus korterelamu on varustatud kaasaegsete tehniliste lahendustega nagu vesipõrandakütte süsteem, soojustagastusega ventilatsoonisüsteem ja targa maja tehnoloogia.

Tulevased koduomanikud hindavad terviklikku ja läbimõeldud elukeskkonda Pärnu kesklinna ja rannarajooni piiril, kus on mindud nii projekteerimisel, ehitamisel ja viimistlemisel mitu sammu edasi tavapärastest standarditest.

Ehitatavas viiekorruselises korterelamus on 33 kahe- kuni neljatoalist korterit. 2300 m² suletud netopinnaga maja kogumaksumuseks kujuneb ligi neli miljonit eurot. Korterite hind jääb vahemikku 69 000 kuni 140 000 eurot.

Korterelamu arendajaks on Kooli Investeeringud OÜ, ehitajaks ehituskontserni Nordecon kuuluv Eston Ehitus. Kooli 63 arhitekt on Indrek Näkk. Sisekujunduse autoriks on sisearhitekt Tiiu Truus. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 45 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1400 kinnisvaraobjekti 150 miljoni euro väärtuses. Ettevõtte kodulehekülg on 80000 külastusega kuus enim külastatav kinnisvarafirma koduleht Eestis. 

Lisainformatsioon: https://lvm.ee/tag/rannapiiri-maja/