Peterburi tee ääres valmivas Stock101 ärihoones on vabad veel vaid kolm äripinda

Juulis valmib Tallinnas Peterburi tee ääres uus energiasäästlik ladu-esindusruum-kontor lahendusega ärihoone Stock101, kus saadaval veel kolm viimast äripinda. Kahekorruseline ärihoone asub hästi nähtavas ja lihtsalt ligipääsetavas kohas Peterburi tee ja Mustakivi tee ristmiku lähistel, tagades kiire ligipääsu kesklinnale nii Laagna kui ka Peterburi tee kaudu ning olles samas lähedal Tallinna ringteele.

„Sel kuul valmiva Stock 101 üüritavad rendipinnad koosnevad esindus-, büroo- ja laopindadest, mille suurused jäävad vahemikku 280-325 ruutmeetrit. Soovi korral on võimalik pindu ka omavahel liita, aga sel juhul peaks kiirustama, sest täna on järel veel meil vaid kolm vaba äripinda,” ütleb hoone müügipartner, BPT Real Estate AS vanemkonsultant Reimo Simsalu.Ta lisab, et hoone arendajad Favorte ja Eventus Kinnisvara ning projekteerija Guru Projekt pidasid hoone kavandamisel ja ehitamisel kinni rangetest B-energiaklassi nõuetest, kasutades kõige moodsamaid stock-office tüüpi ärihoonete materjale ning tehnoloogilisi lahendusi nagu ökonoomsed kütte- ja valgustussüsteemid, soojustagastusega ventilatsioon, sooja vee baasil töötav kaloriifer, kõrge resolutsiooniga valvekaamerad ning personaalsed regulaatorid igale üürnikule. See teeb äripindade kõrvalkulude suurusjärguks vaid keskmiselt 1,3 eurot ühe ruutmeetri kohta aastas.

Kokku on Peterburi tee 101b asuval hoonel 2042,5 m2 suletud netopinda. Hoone projekteerimisel on arvestatud, et minimaalsete lisakuludega on võimalik liita nii bokse tervikuna kui ka erinevas konfiguratsioonis bokside osi nagu ladu, büroo ja esindusruum. Kinnistul on kokku 31 parkimiskohta, mis tahab parkimisruumi igale üüripinna personalile ja klientidele. Lisaks on olemas mugavad laadimisvõimalused kaubaautodele.

Ladude vaba kõrgus katusefermi alla on 5,7 meetrit, tõstanduste kõrgus on 4,5 ja laius 3,4 meetrit. Põrandaks on pinnakõvendiga puhas betoonpind, seinad valgest SW-paneelist ning kiviseinteks värvitud puhasvuuk. Esindusruumide ja büroode lae kõrgus on 2,9 meetrit ning sisekujunduse osas on võimalik üürnikel luua oma lahendus.

Täpsem info vabade äriruumide ja hoone kohta: www.stock101.ee