Pirita Jahtklubi naabrusesse kerkib privaatne korterelamu

ElutubaEksklusiivse Pirita Jahtklubi naabrusesse kerkib uus 3-korruseline korterelamu. Majas on kokku 8 rõduga korterit, mis sobivad eelkõige head asukohta ja privaatsust hindavale inimesele. 

  1. aastal valmiv väike kortermaja hakkab paiknema aadressil Masti 1A. Majas on kokku 8 korterit, mille suurused jäävad 49,8 m2 ja 94,4 m2 vahele ning igal korteril on rõdu. Hoone 0 korrusel asuvad panipaigad ja parkimiskohad.

Korterid on kaasaegse  viimistluse ja sanitaartehnikaga ning korterite hinnad algavad alates 2568 eurost ruutmeetri kohta.

v4_1706 - CopyColliers International elukondliku kinnisvara juht Maia Daljajevi sõnul on arenduse suurimateks tugevusteks väike maja ja hea asukoht. „Piritale küll ehitatakse palju uusi korterelamuid, kuid enamasti on arendused mahult suured ja ei sobi inimestele, kes otsivad privaatsust. Masti 1A aga sobib just inimesele, kes soovib olla lähedal aktiivsele elukeskkonnale, kuid  samal ajal on võimalik elada nii kesklinna lähedal, mere ääres kui ka metsa sees. Masti 1A maja saab olema juba toimivas elukeskkonnas, mille puhul uutel elanikel on lihtne arvestada, kus ja milline saab olema uus kodu. Arvestades asukohta ja korterite optimaalset suurust, sobivad Masti 1A korterid ka praegusel ajal väga populaarseks saanud kinnisvarasse investeerijatele,“ kommenteeris Daljajev.

Masti 1AHoone kavandamisel on arvestatud ka kergliikluse kasutajatega ning sissepääs hoonesse toimub sujuvalt pandusega läbi soklikorruse, võimaldades elanikel mugavat juurepääsu panipaikadele, kus saab mugavalt hoiustada jalgrattaid ja lapsevankreid.  Maja vahetusse lähedusse jääb purjespordikeskus, jahtklubi, matka- ja jooksurajad, mereäärne kergliiklustee, lisaks ühistranspordipeatused ning suure valikuga Pirita Selver.
Jalutuskäigu kaugusel on Pirita Näituste paviljonid, Lauluväljak, Kadrioru park, Pirita Kloostri varemed ja palju muid aktiivse kultuurielu toimumise kohti, kuhu on mugavam jalutada, mitte autoga sõita.

Masti 1A korterite  müüki korraldab Colliers International, kelle senine fookus on olnud ärikinnisvara teenuste vahendamine, kuid kes eelmisest aastast on edukalt sisenenud ka elukondliku kinnisvara turule.