Pressiteade: Ajastu märk linna südames. Eksklusiivsete Pronksi 3 südalinnakorterite müük on alanud.

Pronksi 3 vaade tänavaltTallinna südames, 1938. aastal valminud majas aadressil Pronksi tn 3 algavad peagi suurejoonelised renoveerimistööd, mille käigus valmib 2015. aasta suve lõpuks ligi veerandsada ajastuhõngulist korterit ja kolm äripinda.

Hoone algse arhitekti Karl Treumanni poolt loodud eestiaegne ajalooline funtsionaalne hoone eristub arhitektuuri poolest oma olemusega– siin kohtuvad 1930ndate puhas stiil ja urbanistlik arhitektuur

uue pealeehitusega. Ehitise ülemisele osale lisatud modernsest kahekorruselisest osast avaneb suurepärane vaade linnale.„Vana maja renoveerimise eesmärk on kvaliteetse arhitektuuri ning elukeskkonna koosluse loomine. Maja siselahendustes rõhutatakse eestiaegseid väärtusi ja kestvaid läbimõeldud lahendusi,“ kommenteeris sisearhitektuuri loonud Aet Piel.

Seitsmekorruselisse majja tuleb kokku 24 korterit ning kolm äripinda. Korterite suurus jääb vahemikku 40-170 m². Viimase, seitsmenda korruse kahe korteri juurde kuulub 50-70 m² suurune terrass, kust avaneb kaunis vaade Tallinna linnale. Maja renoveeritakse kaasaegsete insenertehniliste lahendustega, paigaldatakse uued vahelaed, uued tehnosüsteemid, soojustus.

“Läbi aegade on väärtustatud ajalooliste hoonete renoveerimise puhul arhitektuurilist stiilipuhtust koos kaasaegsete tehniliste lahendustega, mille puhul uued korteriomanikud saavad nautida nii moodsat tehnoloogiat kui ajastutruu sisekujunduse hõngu,“ ütles Maia Daljajev, Arco Vara Eesti vahendusbüroode juht.

Kortermaja ehitus algab septembris 2014 ja maja valmimisajaks on august 2015. Lähemat infot korterite kohta saab veebilehelt www.pronksi3.ee

Pronksi 3 arendajaks on Pronksi 3 OÜ, kelle varasematest töödest võib välja tuua Lucca Kodu arenduse. Korterite ning äripindade müüki korraldab Arco Vara, mis alustas tegevust kinnisvarasektoris juba 1992. aastal. Pikaajalised kogemused kinnisvara valdkonnas, esindatus Ida-Euroopa kolmes riigis, Eestis, Lätis ja Bulgaarias, ning kinnisvara vahendusteenuste ja arenduse integreeritus on Arco Vara tegevuse alustalad.

Allikas: Arco Vara AS