Pressiteade: Arco Vara alustas uute hubaste väikekorterite müüki Tartus Pallase korterhotellis

Tartu südalinnast 5 km kaugusel Ihastes valmib 2016. aasta kevadeks renoveeritud Pallase korterhotell, milles tuleb müüki 61 soodsa hinnaga kaasaegset väikekorterit. Väikekorterid on Tartu üürikorterite nappuses oodatud investeeringuobjektiks.

Pallase pst 25 korterhotell asub Ihaste piirkonnas, Tartu südalinnast 5 km kaugusel. Koht on turvaline, looduskaunis ning eemal linnakärast. Bussiühendus Tartuga on väga hea ning lisaks ühendab Tartut ja Ihastet kergliiklustee.

Pallase korterhotellis asuvad 1- kuni 2-toalised korteriomandid on suurusega 12-43 m². Korterite hinnad algavad 23 000 eurost. Väga soodsate kommunaalkuludega korterid sobivad hästi üürikorteriteks, kommunaalkulude tasemeks on plaanitud 0,52 eur/m². Majaelanikud saavad kasutada keldrikorrusel pesumasinaruumi, jõusaali ja sauna.

Soetades ühe või mitu üürikorterit, pakub Arco Vara mugavat üürihaldusteenust. See sisaldab nii üüritehinguks ettevalmistavaid tegevusi (eeltutvustused klientidele, dokumentatsioon, reklaam), kui ka igapäevast haldusteenust nagu hooldus- ja puhastusteenust, igakuiste tarbimisnäitude võtmist jms.

On teada fakt, et Tartus napib juba aastaid üürikortereid. Ja kuna Tartu on rahvusvaheliselt tuntud ülikoolilinn, tasub investeering Tartu üürikorteritesse end kindlasti ära, “ ütles Pallase 25 väikekorterite müüki korraldav maakler Janika Toots.

Kinnisvarahinnad Tartus kasvasid 2013. ja 2014. aastal keskmiselt 10%. Hästi hooldatud kinnisvara väärtus püsib enam-vähem samal tasemel ning üürivajadus aastate jooksul ei kao. Seega on Tartus nüüd heaks võimaluseks omandada üüripind hästi majandavasse Pallase korterhotelli,“ lisas Tartu piirkonna juht Tarvo Tamme.

Lähemat infot korterite kohta saab veebilehelt www.pallase25.ee

Pallase 25 korterid valmivad mais 2016. Korterite müüki korraldab Arco Vara, mis tegutseb kinnisvarasektoris juba alates 1992. aastast. Pikaajalised kogemused kinnisvara valdkonnas, esindatus Ida-Euroopa kolmes riigis, Eestis, Lätis ja Bulgaarias, ning kinnisvara vahendusteenuste ja arenduse integreeritus on Arco Vara alustalad.

 

Allikas: Arco Vara