Pressiteade: Arco Vara alustas uute korterite müüki Kadrioru külje all, Uuslinna 6

uuslinna 6.jpgTallinna kesklinna ja Kadrioru vahetus läheduses, Uuslinna asumis, valmib 2015. aasta kevadeks viiekordne elamu mugavate kahe- ja kolmetoaliste korteritega.

Kuna Uuslinna 6 korterelamu ehitus algas juba 2014. a kevadel, saab ostja uude koju sisse kolida juba kaheksa kuu pärast. Korterid algavad maja teisest korrusest ja neid on kokku 20. Igal korteril on oma rõdu. Hoone esimesel korrusel asuvad panipaigad ja parkimiskohad. Kogu õueala piiratakse aiaga. Madalad ülalpidamiskulud tagab soojustagastusega sundventilatsioon, maja projekt vastab energiaklassile B.

Korterelamu kavandas tuntud Eesti arhitekt Peeter Pere, kelle varasematest töödest on enim tähelepanu pälvinud Pääsküla raamatukogu ja Haabersti Vaba Aja Keskus.

“Uuslinna elamurajooni iseloomustavad uued majad ja rahulik piirkond. Logistiliselt on tegemist äärmiselt hea asukohaga, kus kesklinn ja meri on lühikese jalutuskäigu kaugusel ning samas on võimalik kesklinna ummikuid vältides pääseda lihtsalt ja kiirelt igasse suunda,” ütles Arco Vara maakler Marianne Puustak.

Lähemat infot korterite kohta saab veebilehelt www.uuslinna6.ee.

Korterelamu arendajaks on Spring Real Estate’ gruppi kuuluv Uuslinna Arendus OÜ. Korterite müüki korraldab Arco Vara, mis tegutseb kinnisvarasektoris juba alates 1992. aastast. Pikaajalised kogemused kinnisvara valdkonnas, esindatus Ida-Euroopa kolmes riigis, Eestis, Lätis ja Bulgaarias, ning kinnisvara vahendusteenuste ja arenduse integreeritus on Arco Vara alustalad.

 

Allikas: Arco Vara