Pressiteade: Arco Vara avab täiesti uue esinduse Narvas Fama keskuses, et olla lähemal idanaabritest klientidele

Arco Vara avab 26. augustil esinduse Narva ühes populaarsemas ja esinduslikumas kaubanduskeskuses – Fama keskuses, aadressil Tallinna mnt 19c. See muudab kinnisvaratehingud vene kliendi ja investori jaoks veelgi mugavamaks.

Arco Vara kontor on pakub igakülgseid kinnisvaraalaseid teenuseid ning konsultatsiooni kõigile soovijatele – nii kohalikule inimesele kui ka turistile. Viimasel ajal tahavad väliskülalised tutvuda üha rohkem Eesti kinnisvaraturuga, et sobivate objektide olemasolul nendesse investeerida.

Viimastel aastatel on Eestit külastanud 30-40% rohkem idanaabreid kui varem ja 2013. aastal ööbis Eestis juba ligi 305 000 Vene turisti.

„Arco Vara ei ole ainult Tallinnas ja eestikeelsele kliendile suunatud ettevõte. Me tegutseme üle Eesti ja oleme Eesti ainuke kinnisvaraettevõte, mis on börsil. Soovime arendada ja ehitada elamuid ning elupiirkondi peale Tallinna ka mujal Eestis!“ ütles Arco Vara Eesti vahendusbüroode juht Maia Daljajev.

Arco Vara Virumaa piirkonna juht Aleksandr Bogens kommenteeris, et turul toimunud muutused on toonud kaasa selge vajaduse olla seal, kus liiguvad kliendid ning kuhu neil on mugav ligipääs. Seetõttu osutuski esinduse asukoha valikul sobivaks Fama keskus. “Narva esinduse ülesanne on saada Eesti kinnisvaraturu infoväravaks, mis avab infot vene investoritele ja eraisikutele, kes on endiselt väga huvitatud Eesti kinnisvarast“, lisas Bogens.

Arco Varal on esindused 14 Eestimaa piirkonnas sh ka Jõhvis ja Rakveres (vt. http://www.arcovara.ee/kinnisvara-burood/esindused). Arco Vara alustas tegevust juba 1992. aastal. Pikaajalised kogemused kinnisvara valdkonnas, esindatus Ida-Euroopa kolmes riigis, Eestis, Lätis ja Bulgaarias, ning kinnisvara vahendusteenuste ja arenduse integreeritus on Arco Vara tegevuse alustalad.

 

Allikas: Arco Vara