Pressiteade: Avalikule enampakkumisele tulid soodsad äripinnad Lõuna-Eestis

Enampakkumine PÕLVASAS Arge Europe pani koostöös Arco Varaga avalikule kirjalikule enampakkumisele kolm soodsa hinnaga ja perspektiivikat äripinda Põlvas, Valgas ja Põltsamaal.

„Kõik kolm äripinda annavad väga hea võimaluse kohalikule ettevõtjale teenindusäri ajada“, kommenteeris Arco Vara Tartu piirkonna juht Tarvo Tamme.

Põlva kesklinnas on enampakkumisel renoveeritud teeninduspind aadressil Kesk tn 7. Teeninduspinna suurus on 259,80 m² ning kinnistu suurus 784 m². Hoone on kapitaalselt renoveeritud. „Objekti tähtajaline leping SEB pangaga tähendab uuele omanikule püsivat üürivoogu, mis peaks huvi pakkuma eelkõige investoritele“, lisas Tamme. Alghind on 195 000 €.

Valga kesklinnas on enampakkumisel ärihoone aadressil Vabaduse 37. Hoone asub Tartu linnast ca 87 km ja Läti Vabariigi riigipiirist ca 600 m kaugusel. Äripinna suurus on 332 m² ja kinnistu suurus 382 m². Hoone esimesel korrusel asuvad endise kasiino-baari ruumid, teisel korrusel erinevad teenindus-bürooruumid. Hoonesse on kokku kolm sissepääsu. Alghind on 34 990 €.

Põltsamaa linnas on enampakkumisel endine kinohoone aadressil J. Kuperjanovi 2. Hoone suurus on 889,90 m² ja kinnistu suurus 4525 m². Ainukese neofunktsionalistliku Eesti kinona on tegemist kinnismälestisega. Hoonet kasutati varem kinohoone ja äripindadena. Esimesel korrusel asuvad endine kasiino ja baar abiruumidega, kinosaal, fuajee, trepikoda, garaaž ja mõned abipinnad. Teisel korrusel paiknevad wc ja väiksemad abiruumid. Hoonel on mitu sissepääsu. Alghind on 24 990 €.

Enampakkumise viib läbi AS Arge Europe ja korraldab Arco Vara Tartu büroo. Informatsiooni objektide ja enampakkumise tingimuste kohta saab tööpäeviti telefonil 56 457 567 ning veebilehelt www.arcovara.ee/enampakkumine. Pakkumus tuleb esitada hiljemalt 2. juunil kell 10.00 Arco Vara Tartu büroo vastuvõtulauda aadressil Soola 8. Arco Vara Tartu büroo on tööpäevadel avatud 9.00-17.00.

Allikas: Arco Vara