Pressiteade: BPT Real Estate arendab Bang & Olufsen OÜ tarbeks 1600 m2 büroopinda

BPT Real Estate AS, kes esindab hooneomanikku ja Taani eksklusiivse audio-videotehnika tootja Bang & Olufsen OÜ sõlmisid pikaajalise strateegilise üürilepingu 1600 m2 büroopinna väljaehitamiseks ja üürimiseks Tallinnas, Pärnu mnt. 139a büroohoones.

BPT Real Estate ASi juhatuse esimees Indrek Hääle hinnangul on tegemist kindlasti ühe olulise suurusega üürilepinguga. „Sellises mahus lepingud ei ole Eesti ärikinnisvaraturul väga sagedased ning oluline on siinkohal just see, et lepingupartner on tuntud rahvusvaheline ettevõtte, “ ütles ta.

Lepingu kohaselt rajab BPT Real Estate rentnikule arendus- ja testimistegevusteks vajalike eriotstarbeliste tingimustega kaasaegsed bürooruumid.

Tiina Seeman, Bang & Olufsen tütarfirma direktor Tallinnas märkis, et büroopinna laiendamise vajadus tekkis emaettevõtte tarkvaraüksuse ümberorganiseerimise tulemusena. „Oleme laiendanud oma tegevusi Eestis viimase paari aasta jooksul ja see ajendas meid suuremat büroopinda otsima. Antud lepinguga oleme taganud tipptasemel töökeskkonna, mida üürileandja oli valmis meie nõuete alusel ehitama. Asukoha valikuks oli ka oluline roll professionaalses üürileandja esindajas, kellega jõudsime väga kiiresti ühistele arusaamadele“ selgitas Tiina Seeman.

„Bang & Olufseni otsus laiendada ettevõtte arendustegevusi on tunnustuseks Eestile ning näitab, et siin on võimalik leida oskustööjõudu ning on olemas sobilik töökeskkond,“ märkis Indrek Hääl.

BPT Real Estate esindas hooneomanikku üürilepingu läbirääkimiste kõikides etappides ning juhib ruumide ümberehitust. Ruumide sisearhitektuurse projekti koostas Arro Projekt OÜ ja ehitustööd teeb Gustaf Tallinn OÜ.

BPT Real Estate AS on Baltikumi suurim varahaldusettevõte, mis alates aastast 2001 tegutseb Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ning Venemaal, pakkudes kinnisvara omanikele laiapõhiseid teenuseid ärihoonete väärtuse kasvamiseks.

Bang & Olufsen OÜ on Taani eksklusiivse audio- ja videotehnika tootja Bang & Olufsen’i tütarfirma, kelle disainida ning realiseerida on ligikaudu kolmandik B&O toodete ning süsteemide tarkvaralahendustest. Bang & Olufseni ettevõttes töötab enam kui 2000 inimest üle maailma, neist 60 tarkvarainseneri Tallinnas. Ettevõtte peakontor asub Taanis Strueris.

1925. aastal asutasid audiofiilist noored uuendusmeelsed insenerid – Peter Bang ja Svend Olufsen – Taani linnas Strueris ettevõtte Bang & Olufsen. Sellest ajast saadik on kaubamärk Bang & Olufsen olnud tehnoloogilise innovatsiooni ja disaini ikooniks. See kõik on võimalik olnud ainult tänu maksimaalsele pühendumisele kõrgtehnoloogilisele uurimis- ja arendustööle.

Bang & Olufsen püsib audio-videotehnoloogia maailmas jätkuvalt esirinnas ning on viimastel aastatel rakendanud koduste integreeritud heli- ja videolahenduste alaseid laialdasi kogemusi ka muudes valdkondades – näiteks hotellides ja autotööstuses. Selle kõige tulemusel pakubki praegune tootevalik mugavaid probleemivabu meediaelamusi nii kodus kui ka näiteks autos või ringi liikudes. Rohkem infot on võimalik leida Bang & Olufseni kodulehelt aadressil www.bang-olufsen.com

Allikas: BPT Real Estate AS