PRESSITEADE: Brave Capital avas rajooni suurima kaubandus- ja vabaajakeskuse

Brave Capitali kontserni kuuluv Barensholm OÜ avas täna, 1. detsembril Maardu esimene kaasaaegse Pärli kaubandus- ja vabaajakeskus terve nädalavahetuse kestvate pidustustega.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on käesolev aasta olnud Brave Capitali jaoks arendamise aasta. “Oleme sellel aastal tegelenud põhiliselt oma suurte projektide arendustegevusega, mille hulka kuulub ka Pärli Keskus. Juba Pärli Keskuse kinnistu soetamise hetkel oli meil plaanis olemasolev hoone rekonstrueerida ja rajada sinna korralik kaubanduskeskus. Nüüd, kuus aastat hiljem, oleme oma tolleaegse idee reaalsuseks teinud ja Maardu inimestele on alates tänasest võimalik sisseoste teha kodu lähedalt Maardu linnasüdames.”

Pärli Keskuses on ligikaudu 7000 m2 esmaklassilist kaubanduspinda kahel maapealesel korrusel ja soklikorrusel ning 120 parkimiskohta kaubandus- ja vabaajakeskuse ees asuvas paklas.

“Pärli Keskuse teostus sai võimalikuks tänu tihedale koostööle Maardu linnavalitsusega. Brave Capitali investeeringute maht projekti ületas viit miljonit eurot. Pärli Keskuse üürnikeks on ankur Selver (1500m2) ning Swedbank, Apotheka, Hesburger, Caramira loomapood, Eesti Optik ja paljud teised. Keskusesse on oodata ka vähemalt ühte suuremat kiirmoe ketti, kus saaks soetada riideid nii vanemad kui nooremad inimesed,” lisas Kuusk.

Keskuse teostust juhtis Brave Capitali arendusosakond, projekteeris Acto Consult ja ehitas Ramm Ehitus. Pärli Keskuse lahtiolekuajad on E-L 10 -20, P 10-18 ja Selver on avatud E-P 09 – 22.

Brave Capital on Eesti ja väliskapitalil põhinev investeerimisettevõte, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamisega ning projektide finantseerimisega ja arendamisega.

Pildid avamisest leiab järgnevalt lingilt: https://www.dropbox.com/sh/i8i8dhyhurmukti/AADfFB3Tf-feHBRlHz3ZESdCa?dl=0.

 

Allikas: Brave Capital