Brave Capital kuulutas välja Pirita promenaadi arhitektuurivõistluse

Brave Capitali kontserni kuuluv Pirita Holding OÜ kuulutas tänasest välja Pirita promenaadi avaliku eelvalikuga arhitektuurikonkursi.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sonul  on eesmärk leida kinnistule parim arhitektuurne ja linnaruumiline lahendus, mis sobib Pirita avalikku ruumi ja loodusesse ning sulandub ühte olemasolevate  piirkonna hoonetega “Pirita linnosa on populaarne elurajoon ja ka Tallinna traditsiooniline puhkepiirkond tänu supelrannale, metsapargis olevatele terviseradadele ja purjespordikeskusele. Seoses ülelinnalise tähtsusega puhkefunktsiooniga on alal eriti suur kasutuskoormus just rannahooajal.”

“Arhitektuurivoistluse registreerimistähtaeg on 20. mai. Koikide registreerijate seast valib žürii välja 5 parimat, kes esitavad oma ideekavandi käesoleva aasta 18. augustiks. Arhitektuurikonkursi voitja kuulutame välja septembris, mille alusel kujuneb elamukvartalile loplik hoonestusstruktuur ja rütm. Voidutööd kasutame ehitusprojekti alusena,” lisas Kuusk.

Regati pst 1/2/3 kinnistu ostis Brave Capital Tallinna Olümpiapurjespordikeskuselt. Kinnistu suurus on 28 000 ruutmeetrit ehitusoigusega 25 000 ruutmeetrit, kuhu saab rajada üle 200 korteri. Arhitektuurivoistluse tingimustega saab tutvuda kodulehel www.piritapromenaad.ee.

Brave Capital on Eesti ja väliskapitalil pohinev investeeringute juhtimise ettevote, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamisega ning projektide finantseerimise ja arendamisega.

 

Allikas: Brave Capital