PRESSITEADE: Domus Kinnisvara ja Krediidipanga koostöös võidavad kõik

Detsembris ja jaanuaris on Domus Kinnisvara ja Eesti Krediidipanga vahel koostöö, mille raames saavad nii kinnisvarafirma kui panga kliendid häid pakkumisi.

Koostöökuude jooksul on kliendi kasu väga suur, sest eraisiku eluaseme-, hüpoteek- ja tarbimislaenu võtmine on Domuse poolt vahendatud klientidele eriti soodne – kinnisvara hindamise teenustasu on 15% madalam ning panga lepingutasu lausa 20% madalam tavapärasest hinnast. Sellega on tuldud vastu paljudele klientidele, sest neilt saadud tagasiside põhjal on huvi elamispinna soetamise vastu üsna suur.

Kuid see pole veel kõik! Krediidipangas on viimastel kuudel elamispinna ostmiseks, reoveerimiseks või ehitamiseks laenuklientide hulk kasvanud. Renoveerimiseks ja ehitamiseks võetavate laenude puhul on panga ja kliendi riski maandavaks asjaoluks teadmine, et kui palju võiks vara olla väärt pärast ehitustööde lõppu. Küsimusele, et kas mu vara väärtus kasvab piisavalt, et tagada laenu, saavad kergesti vastuse. Siinjuures on abiks Domus Kinnisvara hindajad, kes teevad renoveeritava või ehitatava vara kohta lühikese eelhinnangu tasuta.

„Krediidipank on suurenenud laenuhuvi tulemusel taas aktiivsemalt laenu andmas. Pank omab esindusi üle Eesti, kust kõik kliendid saavad väikepangale omase personaalse teeninduse. Kuna ka Domus Kinnisvaral on kontorid suuremates linnades, siis saame anda oma panuse, et Krediidipanga kliendid saaksid võimalikult mugavalt kõikidele kinnisvara-alastele küsimustele vastused“ ütles Raul Reino.

Domus Kinnisvara on kinnisvara maaklerteenust, hindamist, konsultatsiooni ja kinnisvara väärtustamist pakkuv ettevõte, mis on järjest võitnud kliente ja kasvanud üheks suuremaks kinnisvara vahendusorganisatsiooniks Eestis. Ettevõttel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus, Keilas ja Paides. Naeratavad inimesed, lai valik kinnisvara pakkumisi, pädevad eksperthinnangud ja suurepärased tulemused on Domus Kinnisvara märksõnadeks.

Krediidipanga kohta

Lisainfo:

Raul Reino
Juhatuse liige
Domus Kinnisvara
Tel: 6464 035
E-mail: [email protected]
http://www.domuskinnisvara.ee

Allikas: Domus Kinnisvara