Pressiteade: Eesti firma Ektaco AS võitis rahvusvahelise süsteemiintegraatorite auhinna

Auhinna üleandmine Cannes 2Schneider Electric autasustas Prantsusmaal Cannes rahvusvahelise süsteemiintegraatorite auhinna (the Global System Integrator Excellence Awards for Industry) võitjaid. See igal aastal välja antav auhind tunnustab ettevõtteid ja isikuid, kes on andnud oma panuse automaatika- ja infrastruktuuri valdkonna tehnilisse ja ärilisse arengusse. Eesti ettevõte Ektaco AS võitis rahvusvahelise auhinna ärikasvu kategoorias. Võitjad valis enam kui 700 liikmest koosnev rahvusvaheline zürii, kuhu kuulusid süsteemiintegraatoriteprogrammi liikmed enam kui 30 riigist üle maailma.

Rain Reitmann, Schneider Electric Eesti tegevjuht: “Süsteemiintegraatorid on ettevõtted tööstussektoris, kes aitavad projekteerida, arendada ja tehniliselt toetada automaatikasüsteeme. Schneider Electric on viimastel aastatel suurendanud oluliselt oma panust automaatikasse, pakkudes partneritele liikmelisust ettevõtte süsteemiintegraatorite partnerlusprogrammis (Schneider Electric System Integrator Alliance Partner Program). Programmis osalevad ettevõtted saavad oma äritegevuse tugevdamiseks vajalikke ressursse, vahendeid ja oskusi, mis aitavad suurendada nende konkurentsivõimelisust rahvusvahelisel turul.” “Programmis on oluline roll ka tunnustusel, et teiste seast esile tõsta innovatiivsuse ja kõrgete saavutustega silmapaistnud ettevõtteid,” lisas Reitmann.

Rahvusvaheline süsteemiintegraatorite auhind antakse välja neljas kategoorias:

• Ärikasvu auhinnaga tunnustati Eesti ettevõtet Ektaco ASi suurima protsentuaalse ärikasvu eest viimase 12 kuu jooksul. Ektaco kasvule aitas kaasa osalemine süsteemiintegraatorite partnerlusprogrammis alates 2010. aastast.
  • Äriarengu auhinna võitis Electro 80 (Austraalia), 2013 aasta suurima kasumiga süsteemiintegraator. Electro 80 on olnud mitmeid aastaid partnerlusvõrgustiku aktiivne liige ning pakkunud oma oskusteavet ja kogemusi suurtes projektides kasutades kogu Schneider Electricu Plantstuxure arhitektuuri.
  • Tehnilise eksperdi ning rahvusvahelise aasta süsteemiintegraatori auhinna sai Artiflex (Lõuna-Aafrika). Tehnilise eksperdi auhinna puhul sai otsustavaks PlantStruxure’i oskuslik kasutamine. Aasta süsteemiintegraatori auhinna vääriliseks peeti partnerit, kes ületas ootusi paljudes valdkondades, sealhulgas kasumi, võimekuse ja lahenduste pakkumise osas.

Schneider Electric
Schneider Electric on üleilmne elektrienergia juhtimise spetsialist, mis tegutseb enam kui 100 riigis. Ettevõte pakub süsteemseid lahendusi erinevatele turgudele, alates elamuehitusele mõeldud rakendustest liidripositsioonini energeetika-infrastruktuuri, tööstusprotsesside, hooneautomaatika, IT andmekeskuste- ja võrkude alal. Enam kui 150 000 töötajat üle maailma aitavad muuta energia turvaliseks, töökindlaks ning efektiivseks. 2013. aastal oli ettevõte käive 24 miljardit eurot.www.schneider-electric.com/ee

Ektaco AS
Ektaco on asutatud 1989.a. Automaatikasüsteemide valdkonnas on tegevus viimastel aastatel koondatud nn “rätsepatööle”. Omades pikaajalist kogemust tööstuse juhtimissüsteemide projekteerimise ja ehitamise vallas ning hoides ennast kursis maailma juhtivate automaatikavahendite tootjate uuema toodanguga, on Ektaco suutnud luua töövõimelisi ja tarbijasõbralikke automaatikasüsteeme.  Aastast 2010 on Ektaco AS Schneider Electric System Integrator Alliance Partner Program liige. www.ektaco.ee