Pressiteade: Eksklusiivne Meerhof 2.0 avatakse huvilistele

16. septembril kell 11.00 kuni 15.00 toimub eksklusiivses Meerhof 2.0 kinnisvaraarenduses esimene kliendipäev.

Meerhof 2.0 on Metro Capitali poolt arendatava Meerhofi Kvartali värskeim etapp. Meerhofi Kvartal on Pirita tee äärde loodav luksuskorterite kompleks. Meerhof 2.0 on Metro Capitali kontseptsiooni teine etapp ning 2015. aastal valminud Meerhofi Residentsi edasiarendus.

Meerhof 2.0 läbimõeldud arhitektuur arvestab nii õhtu- kui hommikupäikest armastavate inimeste soovidega. Maja lõunapoolselt küljelt avanevad imelised vaated avarasse ja päikeseküllasesse sisehoovi, teiselt poolt aga romantilised vaated merele.

Hoone arhitekt on Tormi Sooväli ning sisekujunduse on loonud SAHA IN sisearhitektid Riina Harik ja Külli Salum.

16. septembril ootab Metro Capitali meeskond kõiki huvilisi värskelt valminud Meerhofi A majaga tutvuma.

Kliendipäeva programm:

11.00 Kliendipäeva avamine

11.00 – 12.30 Eesti vs. Soome noorte rulluisuhoki demomäng

12.00 Eesti kuulsaim slackline’r Jaan Roose liigub kõrgelt ühest Meerhofi tornist teise

13.00 Eesti tipptennisistide demomäng uuel Meerhofi tenniseväljakul

13.15 Golfivõistlus

14.00 Eesti kuulsaim slackline’r Jaan Roose liigub kõrgelt ühest Meerhofi tornist teise

15.00 Kliendipäeva lõpetamine

Lisaks meeliülendavale programmile on kliendipäeval võimalik tutvuda valminud korterite, lobby, maa-aluse parkimisala ja tenniseväljakuga hoovialaga. Kohal on ka Meerhofi arhitekt ja sisekujundajad.

Muusikalist atmosfääri loob DJ Sander Mölder, kelle vinüülplaatidelt kõlavad imelisi vaateid täiendavad meloodiad. Lastele pakuvad rõõmu Vahvlihaldajad ja lõbusad tegelased.

Samal päeval on Metro Capital avanud ka Tivoli ja Kiikri Residentside arendused Kadriorus. See annab huvilistele suurepärase võimaluse: külastada ühe päeva jooksul kolme erinevat arendusprojekti ja leida just oma soovidele vastav uus kodu.

Metro Capital on kodumaine ettevõte, mis on panustanud Tallinna elamuarendusse juba üle kümne aasta. Ettevõtte eesmärk on luua elukeskkond, kus tulevastel elanikel on tõeliselt hea elada.

Viimase paari aastaga on Metro Capitali poolt Tallinnasse loodud enam kui 400 uut korterit ja andnud klientidele üle enam kui 50 000m2 põrandapinda. Sellega ollakse üks edukaim ettevõte uute korterite arendus-ja müügiturul.

Metro Capitali arenduste portfellis on nii modernsust kui ajaloolist kombineeriv Metro Plaza ärihoone, eksklusiivne Meerhofi Kvartal, uhke Pirita Rannahoone ja Lillepaviljon ning mereäärne Tivoli elamurajoon. Eelmisest aastast on sellesse saavutuste pikka nimekirja lisandunud ka imekaunid Kiikri Residentsid.