PRESSITEADE: Endover Kinnisvara uuele arendusele Aurora Park joostakse tormi

Järgmise aasta kevadel Harku järve lähedusse kerkiva Endover Kinnisvara ainulaadse park-õuealaga arenduse Aurora Park korteritest üle 50% leidis omaniku juba enne avaliku müügi algust.

Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juhi Oliver Makko sõnul võttis ettevõte Aurora Pargi arendust alustades eesmärgiks luua peredele võimalikult täiuslik elukeskkond ja seda taskukohase hinnaga.

“Aurora Pargis saab tänapäevase terviklikult lahendatud arenduse väärtuseid lubada endale ka väiksema rahakotiga ostja,” ütles Makko. “See on tänasel tõusvate kinnisvarahindadega turul selgelt eristuv ja toonud ka kõrgendatud aktiivsuse ostjate poolt.”

Aurora Pargi korterite ruutmeetrihinnad algavad 1229 eurost. Keskmine on aga 1530 eurot, mis teeb sellest Tallinna ühe soodsaima arenduse.

“Magalate amortiseerunud paneelmajast uude ja kvaliteetsesse korterisse kolimise samm on sageli palju lühem, kui inimesed arvavad,” ütles Makko. “Nõukogudeaegsete majade elukaar on lõpusirgel, nende ülalpidamiskulud kõrged ja planeeringud sageli ebamõistlikud. Praegune turusituatsioon soodustab vana korteri vahetamist mõistliku hinnaga uue vastu ja väga paljud inimesed seda võimalust ka kasutavad.”

Aurora Pargi teeb eriliseks roheline park-õueala, kus on pikniku- ja grillipaigad, mänguväljakud, uisu- ja hokiväljak, pallimänguplats, lemmikloomaala ning mitmed teised vabaajaveetmise võimalused. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on Harku järv, selle lähedal asuvad terviserajad, koolid, lasteaiad ja kaubanduskeskused.

“Lähtume iga oma arenduse puhul põhimõttest, et see ei pea ainult sobituma ümbritsevasse keskkonda, vaid tooma ümbruskonda uue kvaliteedi, rääkima oma lugu ja kujunema teenäitajaks. Nii ka Aurora Pargiga,” lausus Makko. “Tänu pidevale dialoogile klientidega loome kodusid, kus inimesed tahavad elada ja seda on meie müüginumbrid ilmekalt tõestanud.”

Aurora Pargi ehitus algab sel suvel ning see valmib 2017. aasta kevadel. Selle on projekteerinud arhitekt Tormi Sooväli, siseviimistluslahendused töötas välja sisearhitekt Helen Kolks. Aurora Pargi kõigil korteritel on rõdud, esimese korruse korteritel ka puidust terrassid.

Korterite hinnad algavad 46 000 eurost. Saadaval on 34,2- kuni 92,6-ruutmeetrised 2-4-toalised korterid.

Pildimaterjali Aurora Pargi arendusest leiad Dropboxi kaustast https://bit.ly/22Hd9LZ.

Endover Kinnisvara on 1995. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp, mis tegutseb nii Eestis kui ka väljaspool. Ettevõttel on 21 aastat kogemusi nii hoonete rekonstrueerimisel kui ka uusehitiste rajamisel. Ettevõte arendab praegu Tallinna südalinnas ja selle lähiümbruses 9 hoonet.

 

Allikas: Endover Kinnisvara