Pressiteade: Enne ehitustööde algust on müüdud 20% Kodulahe korteritest

arco vara pressArco Vara alustas Kodulahe uusarenduses vundamendi ehitustöid. Ehitustööde alustamise ajaks on müüdud 20 % ehk 25 korterit 125-st. Senistele ostjatele on meeldinud Kodulahe asukoht supelranna lähedal ja parkmetsa kõrval, suured terrassid ja rõdud, innovaatiline kortermaja kuju koos kaasaegsete tehnosüsteemidega ning alternatiivenergia kasutamine.

Kodulahe uusarenduse arhitekt on Kamp Arhitektid ning ehitaja Ramm Ehitus. Kortermaja valmib järgmise aasta suve alguses.

Kodulahe uusarendusest

Kodulahe uusarendus on üks vähestest liivarannaga supelranna lähedal paiknevatest elukondliku kinnisvara arendustest pealinnas. Kuid meri on vaid üks osa loodusest, mis korteriarendust ümbritseb. Kahele poole jääb veel mets ja lisaks on detailplaneering koostatud nii, et peaaegu pool kinnistust on haljastatud. Hoone kuju projekteeriti omapärasena, et saavutada paremad päikesevalguse tingimused ning vaated. Merelähedus ning ümbritsev loodus olid projekteerimisel ajendiks, et igale korterile saaks rõdu või terrass, kust vaadet ja mereõhku nautida. Korteritele avaruse andmiseks projekteeriti ka laed tavapärasest kõrgemad. Valgusküllastes korterites on maast-laeni aknad ning võimalus on valida kolme erineva siseviimistluspaketi vahel.

Hoone vastab B-energiaklassi hoonele.

 

Allikas: Arco Vara