Pressiteade: KINNISVARA: Arco Vara avas üle-eestilise kinnisvara nõustamiskeskuse

24/7 avatud telefoninumbrile 6 200 300 helistajad saavad vastused kõikidele kinnisvaraalastele küsimustele ja operatiivselt kinnisvaratehinguid algatada.

Arco Vara vahendusbüroode juht Maja Daljajev: „Kinnisvarateemad on inimestele kogu aeg korda läinud ja on tänases ajas eriti olulised. Kliendid ei pruugi teadakõiki detaile kinnisvarast, kuid mis on parem kui saada ühe telefonikõnega endale vajalikku infot kõigis kinnisvara puudutavates küsimustes?“

Alates 17. märtsist nõustab kinnisvarabüroo Arco Vara oma kliente veelgi personaalsemalt ja on kättesaadav igal ajahetkel. Telefoninumber on ühtne kõikjal Eestis, mis võimaldab kinnisvaraalastele küsimustele vastava numbri kerge vaevaga jätta meelde jätta.

Telefoninumbril 6 200 300 vastavad oma ala spetsialistid nii era- kui ka ärikinnisvara küsimustes – millised on kinnisvaratehingutega seotud maksud, kas osta või üürida korterit, kui palju maksab praegu minu kodu, milline on turu perspektiiv erinevates piirkondades, kust leida sobivat äripinda, millega arvestada kinnisvaratehingute tegemisel jne.

Lisaks telefoninõustamisele saab helistaja tellida kiire ja kerge vaevaga kinnisvara vahendusteenust (soovin müüa, soovin osta, soovin üürida, otsin kodu), hindamisteenust või konsultatsiooniteenust. Samuti vastame kinnisvaraküsimustele ka veebis, aadressil www.arcovara.ee/6200300.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade juhtiv kinnisvarakontsern, mille esindused asuvad täna 17. piirkonnas Eestis, Lätis ja Bulgaarias. Firma meeskonda kuulub ca 170 inimest. Meie pikaajalised kogemused ning lai teenuste valik loob terviku, kus kõik kinnisvaraga seonduv on mugav ühes kohas korda ajada. Arco Vara AS on noteeritud Tallinna börsil.

Allikas: Arco Vara