Pressiteade: Kinnisvara ostueelne kontroll

Uus Haldus OÜ osutab kinnisvara ostueelse kontrolli teenus, mis on mõeldud nii kinnisvara ostajale, omanikule kui ka maaklerile. Tegemist on kaalutletud ostuotsuse puhul asendamatu infoga, mis aitab välistada hilisemaid „üllatusi“.

Uus Haldus OÜ halduskonsultandid pööravad ostueelse kontrolli teostamisel tähelepanu kahele asjaolule:

1.Kinnisvara baasandmed ja hetke olukord
2.Kinnisvara kasutamise ja majandamise andmed ning analüüs

Halduskonsultandi Ivo Kiviranna sõnul tekitavad inimestes sageli pahameelt just hilisemad kasutamisega seotud probleemid. Ostetava korteri üle tuntav rõõm kaob ära, kui homme keeratakse vesi kinni või ülehomme laiub hoovis „prügimägi“. Inimlikust vaatenurgast on arusaadav, et kinnisvara soetamisega on alati üksjagu tegemist ning ei jää aega süveneda detailidesse või teinekord ei osata lihtsalt küsida.

„Kinnisvara ostueelne kontroll aitab omanikul, kes teinekord ei jõua majas toimuvaga ennast kursis hoida, võimaluse lihtsalt ostjale infot anda ning seeläbi kiirendada müügiprotsessi. Kui valitakse esindajaks maakler, siis viimane saab kahtlemata väga hea müügimaterjali, et huvilistele objekti tutvustada. Kinnisvara ostja aga saab lisaks kasutada ka suulist kontrolli, kus halduskonsultant viibib objekti ülevaatusel ning vajadusel kontrollib täiendavalt taustinfot,“ selgitas halduskonsultant Ivo Kivirand.

Kinnisvara ostueelse kontrolli kohta saate täpsemalt lugeda www.uushaldus.ee/teenused/

Uus Haldus OÜ on 2007 aastal loodud Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis osutab konsultatsiooniteenust kinnisvara korrashoiu valdkonnas. Päringu- ja tellimiskeskuse abil aitab halduskonsultant leida kinnisvarale kvaliteetse ning usaldusväärse teenusepakkuja.

Täpsem info:

Ivo Kivirand
Halduskonsultant
Uus Haldus OÜ
GSM 52 41144
[email protected]

Allikas:  Ivo Kivirand/Uus Haldus OÜ