Pressiteade: KV.EE ühtlustas väljanägemise arvutis ja mobiilsetes seadmetes

KV uus disainViiendik KV.EE külastajaid telefonist ja tahvelarvutist

 

Kinnisvaraportaal KV.EE ühtlustas oma väljanägemise arvutis ja mobiilsetes seadmetes. Külastajate hulk, kes omale kodu otsivad nutitelefoni või tahvelarvutiga, on kasvanud 20%ni koguarvust.

 

Tarvo Teslon, kinnisvaraportaali KV.EE juht: “Möödunud aasta lõpus käivitasime esimese mobiilse kinnisvaraportaali. Mobiilsete kasutajate hulk aga kasvab ja me tahtsime oma väljanägemise ühtlustada nii arvutis, nutitelefonis kui ka tahvelarvutis. Uus veeb on ka märksa suurema kasutusmugavusega. Samuti tegime fotod suuremaks, kuna fotodel on kinnisvara müügis väga suur roll. Vana veeb oli meil üleval aastast 2010 ja uuenduste tegemiseks oli viimane aeg.”

Prognoosisime möödunud aasta lõpul, et paari aasta pärast on pooled koduotsijad meie lehel nutitelefoni või tahvelarvutiga, praegu näib küll, et see aeg jõuab kätte varem.” räägib Tarvo Teslon.

Tarvo Teslon kutsub vastama küsitlusele, mis aitab arendajatel KV.EE veebi veelgi kasutajasõbralikumaks muuta. Uue KV.EE veebi ülaosas on link väikesele küsitlusele.

Kujunduse ja funktsionaalsuse aitas välja töötada digiagentuur OKIA, see tunnistati 2014 Hõbemuna vääriliseks.

KV.EE on kõige populaarsem kinnisvaraportaal, mille külastajate arv kuus on üle 500 000. Portaalis on pidevalt üleval umbes 38 000 kinnisvarakuulutust. Kinnisvaraportaal KV.EE kuulub koos ostu-müügikeskkonnaga Osta.ee ettevõttele Allegro Baltics.

Allikas: KV.EE