Pressiteade: LVM Kinnisvara alustas uue korterelamu eelmüüki Pärnu kesklinnas

Vastavalt LVM Kinnisvara ja Troperoodes OÜ vahel sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustab LVM Kinnisvara täna, Pärnus, Riia 11 korterelamus asuvate korterite eelmüüki.

Järgmisel aastal valmiv korterelamu paikneb Pärnu ühes väga erilises kesklinna kvartalis. Kesklinna kvartali servale rajatav Riia 11 saab olema üks ilusamaid selle piirkonna hooneid. Kolme elukorruse ja väheste korteritega maja pakub koos parkide, kaupluste, jõe ja terviseradade lähedusega uut elukvaliteeti.

Tänavatasandist kõrgemal paiknevad avarate päikesepoolsete rõdudega elukorterid lasevad unustada linnasagina ja tunda end justkui oma aias. Kõrged elukorrused, avarad aknapinnad, ruumikad esikud, klassikaline tammeparkett ja vannitubade sisustus on just need, mis teevad ühest korterist unistuste kodu!

Tulenevalt Riia 11 paiknemisest Pärnu kesklinnas ning tänaste ostjate nõudmistest, pööratakse suurt tähelepanu nii ehitukvaliteedile, kasutusmugavusele, madalatele kõrvalkuludele, kui ka olemasolevasse keskkonda ja hooneteansamblisse sobituvusele.

Riia 11 hakkavad paiknema ruumilised, avarad ja valgusküllased rõdudega korterid, millede sisekujundus lähtub Pärnule ainuomasest temaatikast, ühendades nii kvaliteetsed materjalid tänapäevase tehnoloogiaga.

Riia 11 koduleht www.lvm.ee/riia11

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis ligi 1200 kinnisvaraobjekti.

Allikas: LVM Kinnisvara